eveniment
Data: 
28 Nov 2013 - 19:30
5 Dec 2013 - 19:30
22 Jan 2014 - 20:00
5 Mar 2014 - 21:00
Loc: 
Arte Bar
Bilet: 
10.00
stats
Adresa: 
str. Horia nr. 8

Spalatoria de suflete a lui Catalin Cucu

Ce se intampla atunci cand viata unor oameni este tulburata de sosirea neasteptata a unui frate ratacitor? Puteti afla din Spalatoria de suflete care se va juca joi, 28 noiembrie, in Arte Bar. Dupa un text scris de Laurentiu Budau si pus in scena de Catalin Cucu, spectacolul se va juca in premiera absoluta joi, incepand cu ora 19:30. Urmatoarea reprezentatie este programata pentru 5 decembrie, de la aceeasi ora. Update: pe 22 ianuarie spectacolul se va juca la ArtHouse Central (Moldova Mall, etaj 6), de la ora 20:00, iar pe 5 martie, de la ora 21:00, la Teatru FIX.

Sinopsis: „Vizita inopinata a lui Felippo (Gringo), un controversat membru al familiei Negru, risca sa distruga iremediabil fagasul oarecum previzibil al destinelor celor trei femei (Dalena, Alba si Bella), implicate aproape fara voia lor in vartejul acid al hazardului.”

Dupa spectacole ca Gunoierul (Mimi Branescu) sau Cipsuri si Dale (Ioan Peter), Catalin Cucu mizeaza pe un text care nu s-a mai pus pana acum in scena. Roxana Marza, una dintre protagoniste, mi-a spus ca „Textul are de toate. Adica va fi un spectacol la care razi, plangi, te revolti, urasti, iubesti. E rupt din viata.”

Pe langa Roxana Marza, pe care ati putut-o vedea in spectacole atat pe scena Nationalului iesean (Prostii sub clar de luna de Teodor Mazilu, r. Ovidiu Lazar sau Iov si salubrizarea de Calin Ciobotari, r. Ovidiu Lazar), la Ateneul Tatarasi (O sarbatoare princiara de Teodor Mazilu, r. Ovidiu Lazar) sau Teatru Fix (Neintelegerea dupa Albert Camus, r. Cristi Avram), distributia ii are in componenta pe Alexandra Bandac (Neintelegerea dupa Albert Camus, r. Cristi Avram), Cosmina Imbrea, George Cocos (Al treilea razboi mondial, dupa Alfonso Sastre, r. Mihaela Arsenescu Werner, O sarbatoare princiara sau Hartii, ursuleti si fete de Ana Cucu Popescu, r. Florin Caracala) si Lucian Gaza, cu care regizorul a colaborat si pentru spectacolul Cipsuri si Dale.

Laurentiu Budau este actor, regizor si autor dramatic, membru fondator al teatrelor de papusi „Guguta” din Chisinau si „Neginita” din Bacau.
 Scrie piese ca Harbuzzia, Hai la drum spre Pantharun!, Serenada pentru Cervantes, Trezeste-ma cand ajungem in rai/ Spalatoria de suflete si primeste premii pentru Carolina si poneiul (2010), Charles Dickens nu a locuit aici! (2011), Cameleonul perfect (A tökéletes kaméleon) (2011), Trandafirul de sens giratoriu
( 2012).

Pentru rezervari aveti la dispozitie numerele de telefon: 0736 593 307 sau 0753 853 415. Pretul biletului este de 10 ron.

Articol scris de Maria Elena Campean | Dum, 24/11/2013 - 14:54
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului maria