eveniment
Data: 
2 Oct 2009 - 22:00
Loc: 
Baia Turceasca
Bilet: 
12.00
stats
Adresa: 
Str. Crisan, in spatele Mitropoliei

4x4 la inceput de octombrie

Va povesteam aici despre un spectacol de teatru neconventional la Baia Turceasca. Intre timp am fost sa-l vad, si, am ramas placut impresionata de maniera in care este compus, de tema acestuia: relatiile si raporturile interumane si de jocul celor 8 actori.

De aceea, va recomand sa nu pierdeti ocazia sa vizionati (cat mai aveti posibilitatea) spectacolul "4x4" programat pentru zilele de 2, 3 si 4 octombrie de la ora 19.00 in acelasi loc, Baia Turceasca.

"4x4" este pus in scena pentru a doua oara la Iasi de catre compania FAPT si Fabrica de Arta si Productie Teatrala, care a organizat spectacole si anul trecut in acelasi cadru inedit. Spectacolul sparge tiparele teatrului clasic, fiind alcatuit sub forma unui traseu, fiecare "calator" urmarind singur povestile si asambland singur mesajul. Toata actiunea se desfasoara in diferite camere ale Baii Turcesti, spectatorii trebuind sa se plimbe dintr-o incapere in alta pentru a vedea intreaga piesa.

O alta parte interesanta pentru mine a fost anularea scenei propriu-zise si apelarea si la alte mijloace prin care publicul interactioneaza: fotografii, proiectii video, cabine audio in care sint montate casti.

Biletul de intrare costa 12 lei si poate fi cumparat de la Baia turceasca cu 60 de minute inainte de inceperea spectacolului.

LE: Ultimele reprezentatii ale acestui spectacol, programate pentru aceasta luna, vor avea loc pe 11, 16, 17 octombrie.

Vizionare placuta!

Articol scris de Nicoleta Scutaru | Vin, 02/10/2009 - 09:45
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului nicoleta