eveniment
Data: 
17 Apr 2011 - 00:30
Loc: 
Brain
stats
Adresa: 
Gandu, nr 6

Beat Poetry 7

Nici bine nu a trecut o luna si jumatate de la ultimul eveniment si organizatorii Beat Poetry au pregatit un nou eveniment pentru "electronic lovers, hip-hop peeps, jazzy mellow swingers, rock beasts", sambata, 16 aprilie, de la ora 21:30 in Brain. Am fost la editia a VI-a si mi-a placut ce am auzit, am ascultat de la Deceneu pana la Bilal sau artisti de breaks si dnb, toate intr-un mix melodic foarte bine inchegat ce te scoate din stereotipicile seri de sambata de prin cluburile iesene.

Ca de obicei line-upul ii are la baza pe Andru, Alex si SPDY, iar invitatii serii sunt  Vatt si RZVN care vor pune muzica back2back. De partea vizuala tot "spate in spate" se vor ocupa Christu si Setsuna.

De data asta baietii nu au mai pregatit podcast-uri si din punctul meu de vedere rau au facut pentru ca aceste podcast-uri au rolul de a deschide apetitul oamenilor ce nu sunt familiarizati cu asemenea genuri muzicale si care ar putea veni la petrecere. Totusi daca vreti sa ascultati podcast-urile realizate pentru editiile precedente puteti vizita aceasta pagina.

Acest eveniment e practic un fel de warm up pentru un eveniment underground de BBoys & BGirls Battles ce se va desfasura saptamana viitoare in Iasi si de care veti afla mai multe detalii in curand tot de pe AltIasi.

Ne vedem in Brain! 

Articol scris de Alexandru Andronic | Vin, 15/04/2011 - 16:08
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului admin