eveniment
Data: 
4 Mar 2011 - 23:30
Loc: 
Brain
stats
Adresa: 
Str. Gandu Nr. 6

Poezie pe beat, editia a 6-a

Intotdeauna mi-a placut ideea de reuniune muzicala in care toata lumea ciuleste urechile, asculta din placere si in care dansul vine de la sine. Fiecare gen muzical, fie el hip hop, electro, jazz, funk sau rock, are profesionistii sai care exprima prin muzica stari si senzatii ce trebuie traite. Evenimentul Beat Poetry v.6 ce se va desfasura vineri, 4 martie, de la ora 21.30, in Brain, are la baza acest concept de exprimare libera a artistilor si de deschidere din partea publicului ascultator.

Protagonistii petrecerii vor fi Andru, Alex, SPDY, iar invitatul serii va fi Scuffle. De partea vizuala se va ocupa Setsuna, asa cum ne-a obisnuit aproape de fiecare data la evenimentele desfasurate in ultima perioada in Brain. Fiecare DJ va pune muzica in sesiuni de 40-50 de minute, schimbandu-si intre ei locul la „pupitru".

Alex spune despre eveniment ca este asemanator „sesiunilor/party-urilor muzicale din Bronx-ul anilor 70, in cadrul carora s-a nascut miscarea si cultura Hip-Hop, "Beat Poetry" adopta si combina diferite stiluri muzicale contemporane pentru a creea o atmosfera si o energie cu totul aparte, incercand sa ofere publicului noi experiente".

Andru si Scuffle au creat doua podcasturi cu rol de promovare al serii de vineri, le puteti asculta de aici si de aici.

Pentru cei mai lenesi care nu vor veni la eveniment, dar care totusi vor sa asculte muzica celor patru DJ-i, organizatorii au pregatit o transmisie live a evenimentului ce va fi disponibila pe Drums.ro.

Ne vedem in Brain!

Articol scris de Alexandru Andronic | Mie, 02/03/2011 - 23:53
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului admin

Comentarii

Suna fain.