eveniment
Data: 
8 Dec 2015 - 20:00
9 Dec 2015 - 20:30
10 Dec 2015 - 20:30
11 Dec 2015 - 20:00
12 Dec 2015 - 21:00
Loc: 
Casa de Cultura "Mihai Ursachi", CCS
stats
Adresa: 
Parcul Copou / Fundatie

Zilele Teatrului Ludic 2015

Intre 8 - 12 Decembrie sintem invitati sa sarbatorim Zilele Teatrului Ludic. Trupe din Romania, Italia, Israel, Belgia, Slovacia si Serbia se vor alatura teatrului de la CCS pentru a va oferi cinci zile de teatru ce vor marca implinirea celor 37 de ani de existenta ai Teatrului Ludic. Locatiile festivalului sint Casa de Cultura a Studentilor si Casa "Mihai Ursachi" pentru a ne bucura impreuna de spectacole de teatru remarcabile. Intrarea la toate evenimentele este libera. Invitatii speciali sint actorul Eugen Stroe Nacht si regizorul Paolo Avataneo.

In prima zi, pe 8 decembrie, de la ora 17, va avea loc spectacolul „Next“, in regia lui Aurel Luca, o comedie din dramaturgia americana, dupa Terrence McNally. Va juca Trupa de teatru „Parc Copou“ in Sala M. Ursachi din Parcul Copou.

De la ora 19.30 va avea loc spectacolul „Fack you Eu. Ro. pa“, un colaj din dramaturgia Nicoletei Esinescu in regia lui Aurel Luca. Spectacolul va avea loc in sala Ludic a Casei de Cultura a Studentilor.

Ultimul spectacol de miercuri, 8 decembrie, va incepe de la ora 20 in sala de spectacole a Casei de Cultura a Studentilor. Este vorba de spectacolul „The capture of tmouk castle“, de Hovhannes Toumanian, sustinut de Compania Yerevan State Institute of Theatre and Cinematoghraphy din Armenia.

Pe 9 decembrie, de la ora 16.30 va avea loc in sala M. Ursachi din Copou spectacolul „Buzunarul cu paine“, o adaptare dupa Matei Visniec, in regia lui Aurel Luca. De la ora 18, la Casa de Cultura a Studentilor va avea loc spectacolul „Home“, sustinut de Compania Reindeer On The Road din Slovacia.

De la ora 19, tot la CCS va fi spectacolul „Bon, soit, T is Zover (Candide) sustinut de Compania „Jonna“ din Belgia. Ultima piesa de teatru a zilei va avea loc de la ora 20.30 la CCS. Este vorba de spectacolul „Sex, lies and wild geese“ de Vudi Alen, spectacol sustinut de Compania „Patos“ din Serbia.

Joi, 10 decembrie, de la ora 11.30, la CCS va avea loc un atelier de teatru cu Paolo Avataneo, director de teatru, actor si regizor din Italia. De la ora 17, tot la CCS, va avea loc spectacolul „Angajare de Clown“, o adaptare dupa Matei Visniec, spectacol sustinut de Compania „Theatron“, Craiova.

De la ora 18.30, veti putea urmari la CCS spectacolul „Doamne de balamuc“, sustinut de Compania de Teatru „Gaudeamus Student Theatre“ din Cluj, iar de la ora 20.30 spectacolul „Everyone wants to live“, sustinut de Compania „Neve Eliezer“ din Israel. (sursa: Ziarul de Iasi)

Programul complet poate fi consultat AICI

Articol scris de Comunicat de presa | Sam, 05/12/2015 - 12:11
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa