eveniment
Data: 
12 Jun 2009 - 22:00
Loc: 
Ateneul Tatarasi
Bilet: 
12.00
stats

Underground la Ateneul Tatarasi

La Ateneul Tatarasi se joaca la acest sfarsit de saptamana teatru. Vineri si sambata, pe 11, respectiv 12 mai, aveti posibilitatea de a vedea un spectacol regizat de Octavian Jighirgiu.

"Patru oameni pusi intr-o situatie-limita, parcurg drumul de la agonie la extaz si invers, evoluand, cand firesc, cand straniu, in eterna si tulburatoarea lupta pentru supravietuire. Disperarea îi va proiecta in directa descendenta a tipologiilor, conflictelor si situatiilor din teatrul antic. Este un spectacol despre om si capacitatile lui paradoxale, incredibile, de a distruge si totodata de a creea.

Este un spectacol despre mine, despre tine, despre ceilalti..."

Piesa de teatru, din a carei distributie fac parte Irina Scutariu, Laura Bilic, Nicolae Ionescu si Adrian Marele, va incepe de la ora 19.00. Pretul unui bilet este de 12 ron. Ramane valabila aceeasi reducere de 50% pentru elevi, studenti, someri si pensionari.

Sursa: Ateneul Tatarasi

Articol scris de Nicoleta Scutaru | Joi, 11/06/2009 - 11:24
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului nicoleta

Comentarii

nu este prima regie a lui Octavian Jighirgiu !
B, am fost rau informata. Ai dreptate nu e prima lui regie, au mai fost "Si cu violoncelul ce facem?" si "Farsa jupanului Pathelin". Imi cer scuze pentru eroare si multumesc pentru atentionare.