eveniment
Data: 
17 Sep 2010 - 23:00 - 18 Sep 2010 - 01:00
Loc: 
Mojo Bar
stats
Adresa: 
str. Cuza Voda nr. 30-32 (langa semaforul de la Filarmonica, inainte de Casa Bucovineana)

One woman show cu Ana Hegyi

Nu demult AltIasi anunta deschiderea unui nou loc ce avea sa devina un spatiu multicultural cu jazz, blues si rock, in care prietenii acestor genuri muzicale au avut ocazia sa vada din cand in cand o piesa de teatru, o expozitie sau un concert pe gustul lor.

A trecut de atunci un an si pentru a sarbatori cum se cuvine acest lucru, Mojo Bar ne invita la o seara de teatru. Mai exact, vineri, 17 septembrie, de la ora 20.00 suntem asteptati pentru a viziona Proprietate condamnata de Tennese Williams. 

Piesa este regizata de Catalin Cucu, actor si student la Regie in anul 2, si o are in distributie pe Ana Hegyi, absolventa a Universitatii de Arte "George Enescu" Iasi, sectia Actorie si actrita-colaborator a Teatrului National iesean si a Ateneului Tatarasi.

Despre textul spectacolului pe care il va interpreta, Ana spune ca de "cand am citit prima data piesa, am simtit ca Willy sunt eu. Nu ti se intampla des sa ai in fata o piesa si dupa prima lectura sa te recunosti in personaj. Am ales un monolog profund si plin de emotie. M-a atras la acest personaj inocenta, sensibilitatea, gingasia imbracate intr-o doza de nebunie, precum si destinul acestei fetite. Joaca caracteristica acestei varste capata cu totul alta forma in viata lui Willy, maturizata fortat inainte de vreme".

Seara va continua cu Karaoke si alte surprize din partea casei.

Rezervari pentru acest eveniment se fac sunand la numarul de telefon 0729/595.233.

Articol scris de Nicoleta Scutaru | Mie, 08/09/2010 - 13:59
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului nicoleta