eveniment
Data: 
17 Dec 2012 - 19:00
18 Dec 2012 - 19:00
Loc: 
Institutul francez Iasi
stats
Adresa: 
Bd. Carol I, nr 26
Telefon: 
0232.267.637

Mascarada la Institutul francez

Luni, 17 decembrie si marti, 18 decembrie, la ora 19.00, trupa de teatru a ASFI, Les Incontournables, va invita in Sala „Benjamin Fondane” a Institutului francez Iasi, la piesa de teatru „Masquerade”, dupa Mirel Buzdugan.

Regia este semnata de Lucian Baiceanu, iar pe scena ii veti putea urmari pe Alexandra Caleap, Alice Cumpata, Bogdan Durnea, Alexandra Ganceanu, Ionut Dorofte, Irina Lamasanu, Ioan Mihaila, Mircea Meriacri, Robert Nagy, Anca Santa, Stefana Secara, Daria Stan, Daniela Tabrea si Vlad Virga.

 „Masquerade” este un spectacol de groaza ce isi propune sa scoata la suprafata bunatatea ce se regaseste in fiecare dintre noi. Daca pana in prezent toate spectacolele montate de catre Les Inconturnables au fost comedii, acest nou spectacol schimba registrul, fiind o tragedie, cu o nuanta horror. Textul ales este pentru prima data pus in scena, motiv ce face evenimentul si mai important.

In cadrul ASFI-ului, Trupa de Teatru vine sa sustina si sa incurajeze tinerele talente. Cred ca viata oricarei persoane poate fi un subiect pentru o piesa de teatru, poate fi creata o scena, totul este sa faci o arta din acest lucru. In Trupa de Teatru A.S.F.I. avem cu totii sansa de a ne dezvolta personal si de a ne explora pe noi insine.” (Elena Prisacaru, membru al trupei de teatru Les Inconturnables)

Intrarea se face pe baza de bun simt si dragoste de arta. Iesirea se face pe baza de donatie sau pe usa.

Mai multe detalii si rezervari pe asfi.ro sau pe facebook.

 

Articol scris de Smaranda Biliuti | Vin, 14/12/2012 - 20:23
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului smaranda