eveniment
Data: 
25 Mar 2015 - 19:30
16 Apr 2015 - 19:30
20 May 2015 - 19:30
Loc: 
Teatru FiX
Bilet: 
20.00
stats
Adresa: 
str. Cuza Voda nr. 10 (demisol)
Telefon: 
0724 92 12 12

Lumi posibile la Teatru FIX

Miercuri, 25 martie, de la ora 19:30, la Teatru FIX va avea loc premiera nationala a spectacolului Lumi posibile de John Mighton, in regia lui Cristian Theodor Popescu. Update: urmatoarele reprezentatii se joaca pe 16 aprilie, 20 mai, de la aceeasi ora.

O piesa construita in jurul unui personaj care traieste simultan, senzorial si rational, intr-o multitudine de realitati. E o poveste de dragoste, un fel de vanatoare a aceleiasi femei ce locuieste in diferite fiinte, impletita cu o poveste politista ce urmareste descalcirea unui caz mai special, in care e implicat un cercetator fanatic si furtul unor creiere.

Conceptul regizoral si scenografic cuprinde crearea unei instalatii audio-video-teatrale. Actorii evolueza impartind uneori aceeasi realitate cu spectatorii, alteori exclusiv in video sau audio, alteori in diferite combinatii intre cele trei.

Acest spectacol a luat nastere la interferenta intre aceste diferite senzatii, abordand spectatorii din mai multe puncte de vedere odata, in incercarea de a proiecta asupra lor sentimentul existentei simultane in aceste universuri paralele, in aceste „lumi posibile”.

„In mod categoric pot sa afirm ca «Lumi posibile» asa cum se numeste spectacolul pe care noi il pregatim nu seamana cu nimic din ceea ce am facut sau ce am mai vazut eu o data. De aici incolo vom vedea ce impact are si cum va aparea el, dar asta as putea sa garantez: ca nu puteti regasi ceva asemanator in spectacolul teatral de azi.” - Cristian Theodor Popescu.

Din distributie: Stanca Jabenitan, Florin Caracala, Cristian Bojan, Mindru Catalin Stefan, Cosmin Panaite, Alex Iurascu.

Scenografia: Velica Panduru; Video: Andrei Cozlac; Traducere: Cristina Toma

La premiera, intrarea se face doar pe baza de invitatii! La celelalte reprezentatii pretul unui bilet este de 20 lei.
Pentru mai multe detalii apelati 0724 92 12 12

Articol scris de Comunicat de presa | Mie, 25/03/2015 - 19:08
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa