eveniment
Data: 
8 Dec 2008 - 22:30 - 13 Dec 2008 - 22:30
Loc: 
stats

Indragosteste-te de teatru!

Dupa 6 zile de teatru bun s-ar putea sa ne indragostim de-a binelea, dar cred ca tocmai asta isi doresc cei de la Teatrul Ludic prin prima editie a Zilelor Teatrului Ludic. Nu peste mult timp, incepand cu 8 decembrie si pana pe 13 decembrie 2008, la Iasi va avea loc primul Ludic Theatre Days, un festival international ce se anunta promitator.

O trupa de teatru din Olanda, una din Slovenia, o alta din Canada si una din Republica Moldova, doua trupe invitate din Bucuresti si 4 trupe de-ale noastre, din Iasi vor imparti scena in fiecare zi de la 17, intr-un maraton artistic spre a arata pasionatilor si nu numai care mai sint provocarile teatrului international de astazi.

Piese ca "Ultimul Godot", "Cerere in casatorie" sau "Medeea" (Teatrul Ludic, in regia lui Aurel Luca), "Haina de om" (MesajArt), "Harun si Marea de Povesti" (dupa Salman Rushdie, trupa School of PRVA, Slovenia), "Joc de cuplu" (Olanda) sau performance-ul teatral "Cele 3 stari ale lui Kyky", in total 18 reprezentatii, se vor juca la Casa de Cultura a Studentilor si la Casa de Cultura "M. Ursachi".

 

Articol scris de Simona Filip | Joi, 27/11/2008 - 01:11
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului simonafilip

Comentarii

multumiri si nemultumiri de rigoare: foarte dragut ca ai scris despre festival insa aceasta nu este prima editie de festival...este cea de a doua editie de festival international si a 30 a editie de festival national Zilele Teatrului Ludic. Numai bine!