eveniment
Data: 
23 Oct 2015 - 19:30
15 Apr 2016 - 19:00
Loc: 
Retro Cafe
Bilet: 
15.00
stats
Adresa: 
str. Lapusneanu (vis-a-vis de Anticariatul Grumazescu)
Telefon: 
0732 134 341

G x G - BioHazard

Spectacol marca Frilensar, platforma culturala in cadrul Asociatiei ContemporanIS Iasi, G x G - BioHazard se joaca vineri, 23 octombrie, de la orele 19:30, in Utopia Café (str. Lapusneanu, vis-a-vis de Anticariatul Grumazescu). Un one man show cu si dupa o idee de George Cocos, pe texte scrise de George Cosbuc, George Topirceanu, Radu Gyr si George Cocos. Update: pe 15 aprilie, de la ora 19:00, spectacolul se va juca la Retro Cafe.

„Spectacolul isi propune sa relateze dorinta unui om de a ramane in amintirea oamenilor. Avem de-a face cu un one man show spumos si revigorant, amuzant si energic, presarat cu momente tragice desprinse din ireal. Este ceea ce s-ar putea numi o tragicomedie dar cu un fir epic neasteptat si surprinzator. Spectacolul incearca sa imbine sensibilitatea cu mijloacele de expresie comice pentru a creea o atmosfera incarcata afectiv.

George (G x G) este protagonistul spectacolului. Un baiat simplu cu o viata tumultoasa si o fantastica dorinta de a trai. El incearca sa ramana in amintirea oamenilor drept o personalitate marcanta a culturii romanesti. Incearca sa devina nemuritor. Oare va reusi? Oare isi va putea infrange demonii interiori? Ramane de vazut in live-show-ul oferit de acesta.” (comunicatul de presa)

Goerge Cocos a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii de Arte „George Enescu” in 2012, iar in prezent este actor la Teatrul Luceafarul din Iasi. A jucat in spectacole ca Inaintea Erei Noastre (productie Frilensar), Hartii, ursuleti si fete (de Ana Cucu Popescu, r. Florin Caracala), Malaies in Calcaies (productie  Frilensar), Spalatoria de suflete (de Laurentiu Budau, r. Catalin Cucu) Kajtus, vrajitorul (dupa Janusz Korczak, dramatizarea si regia: Konrad Dworakowski), Printul fericit (dupa Oscar Wilde, r. Radu-Alexandru Nica), Pisica verde ( de Elise Wilk, r. Bobi Pricop).

Contact: www.facebook.com/frilensar.

Rezerari la: 0732 134 341. Suport artist: 15 lei

Articol scris de Maria Elena Campean | Lun, 19/10/2015 - 01:18
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului maria