eveniment
Data: 
5 May 2017 - 21:00
6 May 2017 - 21:00
7 May 2017 - 12:00 - 8 May 2017 - 01:00
Loc: 
Teatru FiX
stats
Adresa: 
Cuza Voda, Nr. 10

Teatru FiX sarbatoreste 5 ani de la infiintare

Teatru FiX, alaturi de Cafeneaua FiX implinesc 5 ani de cand s-au infiintat in subsolul de pe Cuza Voda nr 10. La 2 ani de Teatru FiX s-a nascut Terasa FiX, iar la 4 ani, Cafeneaua s-a desprins de nava mama si a urcat la parterul cladirii, vis a vis de Posta. Asa ca sarbatorim implinirea celor 5 ani in toate cele 3 spatii in care ne-am format si va invitam sa fiti alaturi de noi atat in zilele aniversare, pe 7, 8, 9 mai pe Terasa, unde ne vom rasfata papilele gustative cu un gulas la ceaun, promotii si multe alte surprize, cat si la evenimentele premergatoare din datele de 5 si 6 mai. 

FiX 5 ani de cand ne-am suparat pe normalitate si-am adus neconventionalul in subsolul de pe Cuza Voda nr. 10. FiX 5 ani de cand am inceput ’’sa jignim arta’’. Cateodata am ajuns la un rezultat aproape perfect, cateodata am ajuns la concluzia ca mai trebuie lucrat. 

5 ani in care am invatat incontinuu, am descoperit lucruri noi, oameni construiti din povesti si oameni care construiesc povesti. 5 ani in care am gresit de multe ori si in care am invatat ca mai avem de invatat si ca vom avea tot timpul. 5 ani alaturi de voi, oamenii care ne-au trecut pragul. 5 ani in care ne-am format cu si datorita voua. 5 ani la care speram sa mai adaugam inca 5 si inca 5 si inca 5 pana o sa fim foarte batrani si apoi inca 5 si inca 5... pana la sfarsitul veacurilor.  

Primii 5 pe care ii avem totusi in mana incepem sa-i sarbatorim de... cand altcandva decat pe 5 mai, in subsolul de pe Cuza Voda nr 10, cu spectacolul concert New Landscapes sustinut de Ana Maria Galea impreuna cu Daniel Csikos si Ciprian Parghel. 

Urcam apoi in Cafenea, sambata, 6 mai, ora 21:00 unde va asteptam la un concert folk-punk cu T. C. Costello & Pirate Queen @Teatru FiX // Folk Punk Concert veniti tocmai din US.

Iar duminica 7 mai, asa cum v-am spus deja, scoatem nasul la aer FiX in padurea din mijlocul orasului aka Terasa FiX. Mai vin si alte surprize pe care le vom updata aici: FiX 5 ani Asa ca, stay tuned! And young! And high FIVE with us! Va asteptam nerabdatori, exact ca niste copii care implinesc fix 5 ani. 

Resurse
Video: 

Ana Maria Galea, New Landscapes & Emil Bizga - The nearness of you

Ana Maria Galea, New Landscapes & Emil Bizga - The nearness of you

T.C. Costello - The Tarantula

T.C. Costello - The Tarantula
Articol scris de Comunicat de presa | Vin, 05/05/2017 - 10:34
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa