eveniment
Data: 
24 May 2013 - 21:00
Loc: 
Undergroung Pub
Bilet: 
20.00
stats
Adresa: 
Galeriile comerciale Stefan cel Mare - demisol (jos la spirala)
Telefon: 
0735900544

Silent Regis in Underground

Or fi anuntand ei ca vin cu Silent Regis in Iasi, dar sa nu le dati foarte mare crezare: nici pe departe nu se anunta vinerea ce urmeaza (24 mai) a ingadui prea multa liniste in Underground Pub. Pentru ca Silent Strike si Kazi Ploae nu-si culeg la intamplare convingerile, ci vin cu ele bine articulate, raspicate, asa incat e musai sa va asteptati sa fiti cu totul acaparati. Dan Basu, dupa cum se obisnuieste, peroreaza vizual. Despre invitatul serii - careia, apropo, cei de la Brain Events ii dau startul la ora 21 - , despre cei care deschid seara, cat si despre pretul biletelor, va povestesc in cele ce urmeaza. 

Silent Regis este numele sub care s-a realizat aceasta noua colaborare dintre Silent Strike si Kazi Ploaie. EP-ul cotine cinci piese: "Silent Regis", "Stai jos", "Egorap", "Cristi mic si Cristi mare" si "Focuoglu", aceasta din urma fiind singura colaborare de pe album (cu Bean). Cu un Silent Strike destul de subtil cu exceptia primei piese si cu un Kazi spumos de sfichiuitor si in general sfidator, Silent Regis e o alaturare de stiluri care n-avea cum sa nu mearga. Ce-i drept, o mai incercasera cei doi si altadata.

Pana sa dati iama in muzica lor, sa vedem pe cine veti asculta. Silent Strike, adica Ioan Titu, are la activ 5 albume si e unul din cel mai des pronuntate nume ale genului electro de la noi. De la Silent Strike, la 3AM, alb, Instrumentals si pana la Singularity, albumul de anul trecut – ati avut de unde alege. Colaboreaza des cu oameni care se prind de linia pe care o urmeaza - dovada sunt si piesele la care a lucrat cu Lucian Ban, Alexandrina, Ada Milea, Deliric, Subcarpati, Brazda lui Novac s.a.

Kazi Ploae, C(K)azimir, Regis Osmund. MC si poet, om straniu de intuit. Cu hip-hop-ul sau de avantgarda a scos din 2007 doua albume: Gorgone si Hartie de impaturit muntele. A colaborat, la randul sau, cu Specii, asa incat il putem asculta si in "Amenintarea maimutei" sau "Imperiul lianelor".

V-am ramas, insa, datoare cu niste nume. Omu Gnom va fi si el in Underground, la fel ca si Kidamn si MC Dezertor, care vor face warm-up-ul. Biletele costa 20 RON; eu zic ca-si merita banii. 

Resurse
Video: 

Promo concert

Promo concert

Silent Strike si Kazi Ploae - Silent Regis

Silent Strike si Kazi Ploae - Silent Regis

Silent Strike & Kazi Ploae - Focuoglu cu Bean MC

Silent Strike & Kazi Ploae - Focuoglu cu Bean MC
Articol scris de Anca Roman | Mar, 21/05/2013 - 20:29
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului anca.roman