eveniment
Data: 
7 Oct 2009 - 23:00
Loc: 
Dublin Pub, Casa de Cultura a Studentilor, Iasi
Bilet: 
10.00
stats

Rava debuteaza cu "Super Magic Love"

Se pare ca peste vara nu s-au copt doar merele... ci si Ep-ul mult asteptat al trupei iesene Rava. De 2 anisori tot ascultam piesele compuse de ei. Acum ramane sa culegem roadele si sa ne intalnim in Dublin Pub, Miercuri, 7 octombrie de la ora 20:00, intrarea 10 RON.

Cifra 7 apare din nou la numarul pieselor compuse de Rava (6 in limba engleza si una in limba romana) insa ca o paranteza la paranteza mi se pare ca ma repet dar se cam "poarta" la trupele noastre de alternativ limba engleza, nu? Oare de ce? Eu am intrebat de fiecare data insa am primit un raspuns predefinit care nu m-a incalzit cu nimic si vine iarna fratilor!! Presupun ca fiecare trupa are motivele ei, insa trebuie sa recunoastem ca este un fenomen de acum. Vrem sa ne integram in ceva, dar nici noi nu stim ce, oare limba este singura bariera pe care trebuie sa o depasim sau este un pas sau... in fine. Muzica, tot muzica ramane asa ca ne putem bucura de ea.

Proaspat venita de pe meleaguri mai caldute, prefer "Down this road" (ca are simbolism pentru mine), voi ce ziceti, va fi pe album sau nu? Eu nu-mi dau seama cu tot cu preaminunatul Internet.

Resurse
Video: 

Rava - Down this road

Rava - Down this road

Rava - In inima mea

Rava - In inima mea

Rava - Ignorant toy

Rava - Ignorant toy
Audio: 

Rava - Super Magic Love

Articol scris de Alexandru Andronic | Lun, 05/10/2009 - 16:20
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului admin

Comentarii

Nu cred ca e simpla chestie ca "se poarta". Pur si simplu limba engleza are o structura mult mai libera decat romana, si e, deci, mult mai usor de folosit in versurile ce urmeaza a fi puse pe muzica. E adevarat ca sunt si cateva trupe teribiliste, dar pe alea le ghicesti imediat, numai din sound-ul de Holograf pe care il au. Si nu e musai sa fie engleza, ci o limba in care artistul se simte bine. Mauser (Cluj), de exemplu, aveau niste piese in franceza. It's all about creativity.