eveniment
Data: 
22 May 2015 - 20:00
Loc: 
Legend Pub
Bilet: 
30.00
stats
Adresa: 
str. Anastasie Panu nr. 31

Povestea unei inimi

Vineri, 22 mai, incepand cu orele 20:00, in Legend Pub va avea loc evenimentul caritabil „Povestea unei inimi”. Evenimentul este organizat de un grup de masteranzi din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza’’, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, si va fi prezentat de Adina Suhan, una din moderatoarele postului local de televiziune TeleM.

MChArity, echipa de organizare a acestui eveniment cu scop caritabil, si-a propus sa adune suma de bani necesara interventiilor medicale pentru o adolescenta cu posibilitati financiare reduse, din localitatea Vetrisoara, judetul Vaslui care sufera de Cardiomiopatie Hipertrofica Obstructiva, o afectiune cardiaca severa. Cauza nobila este sustinuta prin intermediul ONG-ului ACMIM (Asociatia Copilul Meu Inima Mea) din Iasi a carui scop este reprezentat de sprijinirea copiilor cu probleme cardiovasculare.

Sub sloganul „Inimile noastre bat in acelasi timp!” MChArity a planificat evenimentul prin desfasurarea a trei momente unice, sustinute de artisti romani cu suflet nobil. Astfel, publicul va avea ocazia sa asculte atat piesele celebrului interpret de muzica folk Mihai Margineanu, cat si pe cele apartinand solistei de muzica usoara, Isabela Nitica, o tanara talentata din Vaslui. Totodata, Cristian Dumitru se va ocupa de buna dispozitie a participantilor la eveniment, prin sustinerea unui spectacol de Stand-Up Comedy.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, precum si modalitatea prin care se pot achizitiona biletele, accesati pagina de Facebook a evenimentului. 

Articol scris de Comunicat de presa | Joi, 07/05/2015 - 00:03
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa