eveniment
Data: 
11 Feb 2010 (All day)
Loc: 
Groove Venue
Bilet: 
10.00
stats
Adresa: 
Bulevardul Carol nr 3

Pareri despre Rock Nights Reloaded

In fiecare miercuri, incepand cu orele 22:00, are loc in Groove Venue (fostul Ravers) evenimentul bicameral Rock Nights Reloaded. Intr-una din camere poti asculta rock, iar daca vrei sa schimbi genul, faci doi pasi si asculti metal. Intrarea este 10 Ron, dintre care 8 Ron bon de consumatie, iar ca si beneficii, la 2 beri goale primesti una gratis (in limita stocului), precum si shot-uri de tequila din partea casei.

In rarele pauze pe care le-am luat in ultimele saptamani de mini-sesiune (care de fapt au aceeasi lungime ca si cele vechi, doar ca materia este mai putina, lasandu-ne pacaliti de ideea ca ar fi mai putin de invatat cand de fapt testele sunt mult mai detaliate si mai stricte si... dar gata cu smiorcaiala ca stiti deja cum sta treaba), am fost la petrecerile organizate de Groove Venue. Trebuie sa multumesc cerului ca nu am avut joia examene pentru ca in aceste seri de miercuri mi-am descarcat toate furiile si ele datorate tensiunii la care singura m-am supus ca un scolar ascultator ce sunt.

Ei, si scriind asta am placerea sa dau trei stelute din trei acestui nou concept mai deloc intalnit in Iasi. Din cate imi amintesc si Expiratul din Bucuresti este bicameral si muzica difera drastic. La noi, in Iasi, topaim intr-o camera pe rock, alternativprogressive, hardcore, indie, punk, iar in cealalta camera dam din cap exclusiv pe heavy metal, trash, death, gothic si black. In afara de asta, bautorii de berici au ocazia sa faca "refill" cu o bere nou-nouta (gratis) daca isi duc sticla goala la bar. Uite asa impuscam 2 iepuri: podeaua este libera pentru pogo si setea e tinuta sub control.


Salut cu respect aceasta miscare, a fost mult asteptata si mult gustata de catre mine avand in vedere ca fostul XS din Piata Unirii - unde se petreceau de obicei aceste frumoase seri - este inchis de ceva vreme, iar in XS Industry nu am reusit sa ajung prea des.

Cei doi Dj: Ionut Niculescu/Roca - la rock si Aurel Nedelcu/Dj Ned - la metale se ocupa de muzica din cele doua camere, iar in viata reala lucreaza in advertising, respectiv la radio. Cand vine vorba de playlist-ul ales pentru camera rock, Ionut Niculescu spune ca "exista risc de overdose... publicul e receptiv, in principiu, cam la aceleasi hit-uri si slagare", de aceea nu ezita sa mai experimenteze cu vreo 10 piese noi, gen Pendulum, Chase and Status, remix-uri dupa The Prodigy. Toate astea pentru ca la pupitru se "merge dupa feeling" si povestea spusa in fiecare seara este alta si alta...

Cu trecerile de la Rage Against The Machine la System of a Down, Guano Apes, Vita de Vie, Kumm si ajungand la Radiohead am batut recorduri personale la dans, de aceea nu am trecut prea des in camera de metale, ceea ce e un pic rusinos, insa data viitoare promit sa ma instalez direct acolo cu pleata-n vant pentru augumentarea efectului de headbanging.

Cam astea ar fi parerile pana acum, dar din cate se anunta surpizele continua si la primavara, de ar veni totusi odata...

Resurse
Video: 

Rage Against The Machine - Killing in the name

Rage Against The Machine - Killing in the name

Sistem Of A Down - Chop Suey

Sistem Of A Down - Chop Suey

Guano Apes - Lords Of The Boards

Guano Apes - Lords Of The Boards
Articol scris de Alexandru Andronic | Lun, 08/02/2010 - 13:54
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului admin

Comentarii

Hultsfred în Suedia este un festival de crudă în cazul în care puteţi asculta la o mulţime de benzi bune =) te-ai trece Suedia pentru a se ţine de această ocazie ...=)