eveniment
Data: 
21 Sep 2019 - 20:00
Loc: 
B2
Bilet: 
40.00
stats
Adresa: 
Ștefan cel Mare nr.14, et. 2

Lansare de vin și album Toulouse Lautrec X

La 10 ani de la înființare, trupa Toulouse Lautrec a lansat al patrulea album de studio, intitulat simplu „X”. Concertul de lansare din Iași va avea loc sâmbătă, 21 septembrie la B2 (Bd. Ștefan cel Mare nr.14, et. 2), de la ora 20:00, ocazie cu care veți putea de asemenea gusta din vinul „Toulouse Lautrec X” lansat de către formație și promovat cu ocazia aniversării.

Pe noul album Toulouse Lautrec veți regăsi piese lansate recent ca „La început”, „O lume mai bună”, „Pot să merg și singur”, dar și piese în primă audiție.

Toulouse Lautrec şi-au început cariera muzicală în 2009. În cei 10 ani au lansat materialele discografice Heroes (2011), Extraordinar (2013) şi Dejun pe iarbă (2015). Aceste albume au cuprins piese situate în topurile radiourilor româneşti precum „Te spun”, „Domino”, „Apartman”, „Nu se termină aşa”, „Aur”, „Camera 203”. De-a lungul timpului, formația Toulouse Lautrec a avut numeroase concerte în ţară, dar şi în afara ei – în Austria, Franța, Rep. Moldova, Ungaria, Polonia și Germania.

În luna aprilie a acestui an, trupa Toulouse Lautrec a lansat vinul roșu „Toulouse Lautrec X” – un proiect dezvoltat în colaborare cu Alira, constând într-un cupaj Cuvée 2015 din Merlot şi Cabernet Sauvignon, aflat în gama vinurilor superioare.

Biletele la concert se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție IaBilet la prețul de 40 de lei (presale) și 50 de lei în ziua concertului.

Resurse
Video: 

Smecherul din tine

Smecherul din tine

La inceput

La inceput

Pasager

Pasager
Articol scris de Comunicat de presa | Joi, 12/09/2019 - 15:15
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa