eveniment
Data: 
29 May 2015 - 22:30
Loc: 
Teatru FiX
stats
Adresa: 
str. Cuza Voda nr. 10 (demisol)

Lansare album Nava Mama

Nava Mama lanseaza primul material discografic, cu acelasi nume. Acesta contine sase piese inregistrate in mare parte live, la Studioul de Baza din Iasi, alaturi de Vladimir Ivanov (Pinholes). Grupul este format din membri ai trupelor clujene Alternativ Quartet si Fluturi pe Asfalt. Lansarea va avea loc la Teatru FiX pe 29 mai, incepand cu ora 22:30. In deschidere va canta trupa Noua Ani Lumina (Iasi). 

Nava Mama este un proiect muzical cu radacinile in Cluj, un loc alintat de multi ca fiind capitala celor mai bune formatii si involuntara concurenta a Bucurestiului atunci cand ne gandim la evenimente cu tenta muzicala ... dar daca ar fi atat de simplu. Imediat cand auzi de un proiect nou, curiozitatea iti cere sa afli cat mai multe: cine? cum? de ce ? ce canta?

Sunt patru, au versuri in romana, nu vorbesc prea mult si canta un stil ce se incadreaza undeva intre ... dar daca ar fi atat de simplu. Ar fi foarte usor sa definesti Nava Mama ca fiind post-rock, un stil deseori aruncat nedrept spre formatiile romanesti de prima oara cand auzi o firimitura de ecou in sunetul lor. Si deja te relaxezi si te pregatesti pentru opere de +10 minute, constructii elaborate in doua acorduri, ce iti fac mintea sa zboare undeva in spatiu aproape de luna si sa te uiti cu ochiul tau cinic asupra noastra si sa strigi „Da mici mai suntem !! ” ... dar nu. Cred ca aici este si secretul. Un stil in care nu poti defini tot doar ca sa il faci mai usor de inteles si vandut.” [Sergiu Ivanov]

Nava Mama - Eugen - chitara/voce | Iulian - clape | Razvan - bas | Alex – Tobe

Resurse
Video: 

Nava Mama - Ca Pamantul

Nava Mama - Ca Pamantul

Nava Mama - ceva potrivit (live în Studioul de Baza)

Nava Mama - ceva potrivit (live în Studioul de Baza)

Nava Mama - Ne Asteapta

Nava Mama - Ne Asteapta

Noua Ani Lumina - Sa facem saltul

Noua Ani Lumina - Sa facem saltul

Noua Ani Lumina - Timp

Noua Ani Lumina - Timp
Articol scris de Comunicat de presa | Dum, 24/05/2015 - 19:37
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa