eveniment
Data: 
27 Jun 2013 - 22:00
Loc: 
Teatru FIX
Bilet: 
20.00
stats
Adresa: 
Str. Cuza Voda nr. 10
Telefon: 
0743.915.868

Ion Leonte Jazz Band cinta la FIX

Adica la Teatru FIX, bineinteles. Joi, 27 iunie, incepind cu ora 22:00, Ion Leonte Jazz Band te asteapta pentru „o seara intre prieteni, in care povestile ajung la tine prin sunete”, iar invitat special va fi trompetistul Emil Bizga. Pretul unui bilet este 20 de lei si rezervari se pot face la 0743.915.868.

Printre amatorii genului, Ion Leonte este un cunoscut om de jazz al Iasului, care a cintat de-a lungul anilor in diverse formule. Anul trecut, trompetistul cinta cu trupa Jazz Maraton Concept, alaturi de Virgil Popovici (saxofon), Catalin Hutanu (pian), Constantin Bizga (contrabas), Mihai Popovici (percutie) si Paul Babici (chitara), la evenimente precum „Jazz... in cartier”.

Existenta sa a fost legata si de regretatul Titel Popovici, muzician iesean, profesor, compozitor, orchestrator, pianist si dirijor. Ion Leonte a fost unul dintre solistii-instrumentisti din cadrul orchestrei de estrada „Univers”, alcatuita din 35 de instrumentisti (cei mai multi dintre ei studenti la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iasi), pusa la punct de Titel Popovici, orchestra pe care a avut-o alaturi la cele doua editii organizate de acesta ale festivalului „Blues pentru Iasi„.

Emil Bizga, nascut la Iasi, a debutat la Festivalul International de Jazz de la Sibiu, si a cintat de-a lungul timpului cu artisti precum Ray CharlesJimmy Cobb sau Paquito D'Rivera. Este recunoscut pentru faptul ca reuseste sa combine elemente de folclor, muzica clasica si jazz contemporan.

Resurse
Video: 

Alex Jaxx & Friends "American Christmas songs"

Alex Jaxx & Friends

Emil Bizga live at Tibo's Soul Club

Emil Bizga live at Tibo's Soul Club
Articol scris de Ioan Stoleru | Mar, 25/06/2013 - 19:34
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului ioan.stoleru