eveniment
Data: 
18 Aug 2021 - 18:00 - 20 Aug 2021 - 20:00
Loc: 
Parcul Copou
stats
Adresa: 
Bulevardul Carol I nr. 31
Telefon: 
0755 084 866

Expoziție audio-vizuală e muzică rap: Culori

Casa de Cultură ”Mihai Ursachi” a Municipiului Iași este partenerul unui eveniment audio-vizual inedit. Noul album de rap „Culori” al lui Codrin Donciu va fi lansat pe 20 august, în Parcul Copou, începînd cu ora 18.00. 

Lansarea albumului va fi anticipată de o expoziție de artă audio-vizuală care va avea loc la Casa de Cultură „Mihai Ursachi”, între 18 și 20 august.  
 
Vernisajul expoziției va avea loc în data de 18 august, ora 18.00. Vor fi expuse 10 opere vizuale realizate de artiști pe fundalul pieselor de pe albumul „Culori”, care vor putea fi ascultate în premieră la eveniment. Fiecare lucrare este centrată în jurul unei culori și este inspirată de una dintre melodiile de pe album. Artiștii expuși sunt prieteni buni de-ai rapperului, membrii ai familiei sale sau persoane în a căror operă se regăsește. 
 
„Avem 10 lucrări, fiecare pentru câte o melodie. Am vrut să le dau artiștilor mână liberă și fiecare să expună mesajul piesei în manieră proprie, fără niciun fel de îngrădire.” spune Codrin. „Fiind primul meu album, e foarte special pentru mine și doresc să îl prezint lumii într-un mod unic. Am lucrat la el aproape 4 ani și am avut grijă ca fiecare detaliu să fie bine pus la punct.” 
 
Albumul rap „Culori” va apărea pe toate platformele de streaming pe 20 august. Acesta are 10 piese, fiecare numită după o altă culoare, și este primul album al rapperului Codrin Donciu, care compune versuri de la 12 ani. Două melodii de pe album, „Galben” și „Oranj”, sunt deja disponibile, prima piesă fiind însoțită și de un videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=-UYed8zEhSU&ab_channel=DreamZone 
 
Intrarea la cele trei seri dedicate evenimentului este gratuită.  
 
Puteți găsi mai multe detalii despre eveniment aici: https://fb.me/e/4BJta506s.
 
Cine este Codrin Donciu
Născut și crescut în Piatra-Neamț, Donciu a intrat în scena underground a hip-hop-ului în 2014, când s-a alăturat colectivului local Parannoya și studioului acestora. A început să câștige o ușoară popularitate din toamna anului 2018, în urma unei serii prolifice de colaborări cu Ares, ca inginer de mastering. În continuare, activează la label-ul independent DreamZone, ca artist și inginer, sub care lansează și acest prim proiect „Culori”. 
Articol scris de Comunicat de presa | Lun, 16/08/2021 - 19:13
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa