eveniment
Data: 
15 Oct 2009 (All day)
Loc: 
Dublin Pub, Casa de Cultura a Studentilor, Iasi
stats

E cu Skepsis

Zilele orasului... aglomeratie, deschiderea anului universitar... studenti, sarbatori religioase... pelerini. Iasul roiestie si vuieste cu activitati atractive sau nu. Cu ocazia Galelor Studentesti, organizate de Ministerul Tineretului si Sportului, ii putem vedea in concert pe iesenii de la Skepsis pe 14 octombrie 2009 de la ora 21:00 in Dublin Pub.

Trupa s-a infiintat in 2005 si a "suferit" cateva modificari pana la formula actuala. Genul de muzica predominant este heavy si thrash metal cu inflexiuni de violoncel. GILLY BARBU - voce, RUDY EDU - chitara, VASEA PARASCA - bass, CODRIN MURARIU - tobe, ANTIM TODICA - clape, ALEX GRAJDEANU - violoncel ne invita sa participam la seara in stil rock din Dublin Pub.

Cel mai probabil in 2010 vom avea si un album de achizitionat... pana atunci participam cu "vocalize" doar daca avem memorie buna si retinem versurile.
Ah, dar exista si myspace, asa ca pana la urma nu are niciun schepsis sa ii gasesti pe internet, dar esti mai cugetat daca nu sustii pirateria in muzica nu!? Aici scrie constiinta mea, nu eu, asa ca ma opresc pana nu devin mama mea moralista fara sa-mi dau seama.

Resurse
Video: 

Skepsis - Morgana

Skepsis - Morgana
Audio: 

Skepsis - Cosmarul

Articol scris de Alexandru Andronic | Mar, 13/10/2009 - 15:16
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului admin