eveniment
Data: 
19 Dec 2009 (All day)
Loc: 
Club Brain
Bilet: 
10.00
stats
Adresa: 
Gandu nr.6

Daruieste in Club Brain

Vor fi doua zile la dispozitie, adica 18-19 decembrie 2009, in club Brain pentru un eveniment caritabil mai inedit. Incepand cu ora 22:00 va incepe petrecerea, iar intrarea va fi de 10 RON pentru o seara sau 15 RON pentru ambele seri.

Scopul celor doua petreceri este de a oferi de sarbatori, materiale didactice necesare pentru terapia copiilor cu deficiente mintale cu varste cuprinse intre 14 - 18 ani dintr-un centru de plasament din Iasi.
Vineri vor fi la platane Enka, Souljah, Lich si Lauren, visualurile apartin lui C.Z.C, Setuna si Distress iar sambata vor fi Phaser Lips, Moto si Inner, visualuri de Dan Basu.

Cu toate ca nu vor razbate vocile cristaline si ritmurile melodioase din colindele specifice Craciunului, ci muzica electronica, scopul este acelasi, zambetul de pe chipurile celor care au nevoie de ajutor. Toata saptamana aceasta se strang si hainute pentru ei in Brain asa ca suntem invitati cu orice obiect de imbracaminte care mai este purtabil pentru fetele si baietii din acel centru de plasament.
Sarbatori fericite!

Articol scris de Alexandru Andronic | Mie, 16/12/2009 - 14:42
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului admin