eveniment
Data: 
26 Feb 2010 - 23:00
Loc: 
Palace Cafe
stats
Adresa: 
Str. Palat nr.48 (vis-a-vis de strand, la intersectia cu str. Sf. Andrei)

Custom Funk 3

A trecut ceva timp de cand anuntam a 2-a editie a Custom Funk, iar acum am placerea sa dau vestea ca vineri, 26 februarie 2010, incepand cu orele 21:00, va avea loc cea de-a treia editie in Palace Cafe, intrarea libera.

Evenimentul va contine ca si in editiile trecute mixuri de nu jazz, nu disco precum si soul, breaks, funk selectate de Radu Paladi aka Strange Soul; Stefan Juravle - Scuffle si Robs - Andrei Nistor, iar de vizuale se va ocupa vj Distress - Denis Bors. Influentele din muzica contemporana vor accelera ritmul, mai ales ca vor fi si dansatori specializati cat de cat care vor oferi un model pentru cei care sunt pasionati de miscarile specifice acestor genuri. Cei care nu tin neaparat sa fie profesionisti pot inventa miscari noi pentru ca dupa cum spunea Strange Soul "dansul traieste in tine nu ca o reflectie a unui anumit gen, ci ca o reflectie personala a tot ceea ce e muzica". Pe pagina de Facebook putem observa ca primele doua editii au avut succes, chiar am intrezarit si un fel de street battle intre doi participanti inversunati.
Din repertoriu fac parte Wess and the Airdales, Azymuth, Jazzanova, Phonat, Hed Kandi etc. pe care ii puteti asculta in josul paginii, iar daca sunteti si mai curiosi puteti urmari acest colaj de clipuri de la evenimentele trecute.

Resurse
Video: 

Wess and the Airdales - Vehicle

Wess and the Airdales - Vehicle

Azymuth--Jazz Carnival (1979)

Azymuth--Jazz Carnival (1979)

Jazzanova - Soon

Jazzanova - Soon
Articol scris de Alexandru Andronic | Mar, 23/02/2010 - 11:31
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului admin