eveniment
Data: 
12 Jun 2021 - 20:00
Loc: 
Art + Design (Substance)
Bilet: 
50.00
stats

Concert Toulouse Lautrec - Revin în 5 minute

Sâmbătă, 12 iunie, începând cu ora 20:00, trupa Toulouse Lautrec susține un concert în curtea interioară a librăriei Art+Design, pentru un public restrâns. Biletul costă 50 de lei și poate fi cumpărat de aici.

Toulouse Lautrec descind din familii aristocrate. Ei au copilărit pe pajiști verzi și întinse în fața castelului și au crescut cu sunetul cornurilor de vânătoare și mirosul parfumurilor de contesă rumenă în obraji. Deși predestinați studiului academic și educației alese, viața i-a aruncat în păturile cele mai cârpite ale societății. Influențați inițial de Rene Princeteau și John Lewis Brown, ei și-au găsit drumul în mijlocul boemei rebele. Sunt obișnuiți ai localurilor de noapte, sunt pasionați de femei, absint și opium, scuipă în microfoane, gesticulează pe corzi în cabaret și, îmbătați de succes, sparg fețele tobelor din localuri și se uită sub crinolinele fetelor.

„Când am scris "Revin in 5 minute" (mai 2020) poate ştiam, poate nu ştiam că peste un an aveam să fim tot în acest blocaj al interacţiunii cu publicul, acest blocaj al spectacolului. Cum spunea "the singer": "The Show Must Go On!". Suntem în acest moment în care scena pop-culture şi culturală mondială trăieşte un colaps.
 
"Revin în 5 minute", întâmplător sau nu, este despre blocajul artistului, al celui care transmite emoţia către consumatorul de artă. Fie că este muzician, actor, performer, păpuşar, circar, mai mult sau mai puţin cultural, mai mult sau mai puţin educat sau educativ, cel care se expune lumii pentru a-i transmite emoţia, de care lumea este însetată precum de o bere rece pe timpul unei veri toride, cel care transmite emoţia are un blocaj emoţional, intelectual, şi el devine un nimeni pentru o scenă.
 
Ca oameni suntem dependenţi de spectacol, de extraordinar. Această piesă vorbeşte despre artiștii-performeri ca despre nişte oameni, dezbrăcaţi de haina inspiraţiei, dezbrăcaţi de haina puterii de a crede în ei. Aceşti artişti trăiesc în acest moment nişte vremuri în care inutilitatea le este impusă. Revin în 5 minute, 1 an sau 2 ani? Cât poţi rezista fără a se exprima aşa cum s-au obişnuit?
Ce este magic la interacţiunea cu publicul, este necesară?” (Cătălin Rulea, Toulouse Lautrec)

Participarea este permisă doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare), persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) precum și rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore).

Te rugăm să ai la tine dovada scrisă (adeverința de vaccinare, rezultatul scris al testelor) la punctul de acces și să o arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente, însoțite de un act de identitate valid, în original. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.

Resurse
Video: 

Revin in 5 minute

Revin in 5 minute

Iubita mea doarme

Iubita mea doarme

August in 2

August in 2
Articol scris de Comunicat de presa | Mar, 08/06/2021 - 15:57
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa