eveniment
Data: 
11 Dec 2016 - 17:00
Loc: 
Aula Universitatii Agronomice
Bilet: 
30.00
stats
Adresa: 
Aleea Mihail Sadoveanu 3, Iași 700490

Concert caritabil Liber Artis Orchestra - Povestea simfonica „Petrica si Lupul” de Serghei Prokofiev

Luna decembrie este dedicata prichindeilor: sa-i bucuram si sa-i fericim cum stim noi mai bine. Liber Artis Orchestra a pregatit un concert inedit pentru copii, mici si mari: povestea simfonica „Petrica si lupul", de Serghei Prokofiev, o minunata calatorie pe taram muzical, din care nu lipsesc umorul si suspansul.
Muzical, povestea este „spusa" de noi, Orchestra Liber Artis. Vom aduce la viata muzica geniala a lui Prokofiev si-o vom imbina cu povestea talcuita cu mult har de catre regizorul Victor Zaharia. Cu mare bucurie si cu emotie, te invitam la spectacol in data de 11 DecembrieConcertul va avea loc in Aula Universitatii Agronomice, incepand cu ora 17:00. Durata spectacolului este de aprox. 40 minute.

Costul unui bilet este de 30 lei, si ofera accesul in sala pentru o persoana (pentru un copil cu varsta de 7-14 ani) ori pentru 2 persoane (un adult care insoteste copilul cu varsta mai mica de 7 ani). Ne dorim sa oferim, de aceea 1% din costul biletelor merge catre Crucea Rosie.

Sala are o capacitate de 400 de locuri, astfel incat vom vinde atatea atatea bilete cat ne permite spatiul.
Biletele se regasesc in mai multe locatii din Iasi, in puncte diferite ale orasului, incepand cu data de 1 Decembrie.

1. Prajitoria de cafea Prajitorul din Oz – zona Garii mari (Str. Sf. Petru Movila, nr. 3 – atentie, se lucreaza la asfaltarea strazii, asadar accesul cu masina nu este posibil momentan)

2. Time Out – zona Fundatie (Str. Carol I, nr. 4 - parcare cu plata in imediata vecinatate)

3. Cafeneaua The Paper Cup – zona Copou (Str. Toma Cozma, nr. 5 – vis-à-vis de Policlinica pt. Elevi si studenti

4. Rulota cu cafea Cari be cafe? – zona Centru (Str. Costache Negruzzi, nr. 7-9 – in curtea Universitatii de Arte “George Enescu”- parcare pentru timp limitat pe trotuar)

5. Before&after school Casiopeea – zona Pacurari (Sos. Pacurari, nr. 61 – vis-a-vis de magazinul de mobila Staer – parcare in fata spatiului, aproape de semafoare)

Repetitia generala din data de 10 Decembrie se desfasoara cu portile deschise, in aceeasi sala. 
Ne dorim sa avem si in aceasta zi spectatori, insa de aceasta data copii cu situatie materiala mai delicata. Ajuta-ne sa raspandim vestea si sa facem posibil si acest lucru. 

Cine este Liber Artis?

Orchestra Liber Artis a luat fiinta in anul 2009, din dorinta unui tanar student (pe atunci), Liviu-Mihai Chelariu, de a aduce in lumea muzicala acea prospetime menita sa atraga publicul, sa-l relaxeze si sa-l emotioneze.
Orchestra are in componenta un efectiv de aproximativ 30 de tineri, atat studenti, cat si absolventi ai Universitatii de Arte George Enescu din Iasi, desfasurandu-si activitatea sub bagheta dirijorala a doamnei lect. univ. dr. Anca Sirbu
Liber Artis are ca preocupare si deziderat valorificarea si promovarea muzicii clasice in special, insa avand deschidere catre orice gen si stil muzical, atat din repertoriul universal, cat si din cel romanesc. Printre concertele sustinute, amintim pe cele desfasurate in cadrul unor evenimente caritabile, cum ar fi Concertul „Daruieste speranta pentru Japonia”, sub egida Ambasadei Japoniei la Bucuresti (alaturi de naistul Nicolae Voiculet, sustinut la Palatul Parlamentului din Bucuresti), sau Concertul „Beat of (he)Art”, organizat de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, dar si spectacole incadrate altor tipuri de manifestari culturale, cum au fost concertele „Armonii simfonice pe teme populare romanesti” (din cadrul seriei de evenimente „75 de ani fara marele Nicolae Iorga”, organizata de Primaria Municipiului Iasi), „Farmecul muzicii”, „Opera si vals la palat” (avandu-le ca soliste pe marea soprana Mioara Cortez, mezzosoprana Florentina Onica si violonista Malina Ciobanu) s.a.

Detalii si informatii suplimentare:
Chelariu Misu (Manager orchestra) – 0729 625 253
Carmen Manea (Fata cu Idei – PR) – 0753 353 956

Articol scris de Comunicat de presa | Mie, 07/12/2016 - 22:56
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa