articol
stats

Ce fel de Mojo a avut Silent Strike

14 noiembrie, 10 seara, Mojo. Ambianta perfecta, o muzica ce ne-a indus intr-o stare de reverie... Inteligent Dance Music sa fie.

S-a anuntat acum cateva zile revenirea lui Silent Strike in Iasi alaturi de Rufi si Dan Basu. Am fost mai mult decat entuziasmata sa iau parte la acest eveniment asa ca m-am prezentat cu mare drag, cu ochii si urechile ciulite ca sa nu pierd nimic.

Rufi si-a facut bine treaba in deschidere, a creat atmosfera propice pentru invitatul serii printr-un set de piese electronice relaxante alaturi de niste vizualuri bine puse in cadru.

Intrarea lui Silent Strike s-a facut rapid, in jur de ora 11 am inceput sa ascultam de la "27", "Noiembrie", "Words", "Printre flori", "Detasare"etc. Constructia melodica a strapuns caramizile verzui ale localului iar proiectiile ne-au trimis intr-o lume atemporala. Lumini, contraste, zambete, oameni si copii frumosi aceasta a fost ceea ce Dan Basu a vrut sa ne arate. La o astfel de priveliste am fost toti inclinati sa reactionam in mod similar prin gesturi ample si miscari indelungate urmate la sfarsit de aplauze lungi si bine meritate.

Consistenta noului set m-a lasat fara cuvinte, sunetele au adus de la IDM, dubstep, trip-hop, down-tempo pana la rock; s-a experimentat, s-a jucat, ramanand in acelasi timp tot Ioan Titu aka Silent Strike. Evenimetul a trecut extrem de repede, o ora jumatate a fost ca un minut de exaltare, nu degeaba exista si expresia esentele tari se tin in sticlute mici.

Daca e fan Stewie inseamna ca are un plan diabolic sa distruga lumea prin hipnotizarea cu muzica pe care o produce!?! Sa speram ca e doar putin sadic ca si personajul animat. Lasand gluma la o parte, ca si multe alte persoane insetate de noutate si muzica de buna calitate, sunt in pozitia de a cere mai mult, de a dori mai multe evenimente de acest gen si de a felicita localurile gen Mojo, care contribuie substantial la dezvoltarea Iasului in acest plan.

Resurse
Video: 

Silent Strike - 27

Silent Strike - 27

Silent Strike si Alexandrina Hristov - Printre Flori

Silent Strike si Alexandrina Hristov - Printre Flori
Articol scris de Alexandru Andronic | Dum, 15/11/2009 - 18:41
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului admin

Comentarii

O seara frumoasa intr-adevar!