eveniment
Data: 
15 Mar 2013 - 22:00
20 Sep 2013 - 21:00
1 Feb 2014 - 21:00
3 May 2014 - 22:00
Loc: 
Teatru Fix
Bilet: 
10.00
stats
Adresa: 
str. Cuza Voda nr. 10 (la subsol)

The Brad Pits in concert

Pe Bobo Burlacianu il cunoasteti bine. Unii chiar foarte bine. Este unul dintre membrii trupei Fara Zahar si canta destul de des in compania Adei Milea. Ceea ce probabil stiu doar putini dintre voi este ca Bobo alaturi de tobosarul de la Fara Zahar (Alex Neagu) si solistul de la Pinholes (Vladimir Ivanov) fac parte din trupa The Brad Pits. Al doilea concert al grupului este programat in seara de vineri, 15 martie, de la ora 22, in Baza. Un alt concert va avea loc vineri, pe 20 septembrie, de la ora 21, la Teatru Fix. Pe 1 februarie 2014, la un an de la prima lor aparitie, The Brad Pits vor sustine un concert aniversar chiar acolo unde au inceput, la Teatru Fix, incepand cu ora 21. Si pentru ca e sarbatoare, vor fi si invitati speciali - trupa Pinholes si solista Stefana Ganea vor intregi petrecerea. Intrarea este 10 lei. Tot la Teatru Fix ii putem vedea sambata, 3 mai, in cadrul ArtFest, incepand cu ora 22:00. 

Cum a aparut aceasta formula? Ne explica Bobo: "Am facut o trupa noua pentru ca aveam cateva piese compuse prin liceu, din vremea cand invatam sa cant la chitara. Au stat atatia ani prin foldere, purtate de pe un hard pe altul, nebagate in seama, reascultate in rastimpuri. Era pacat de ele, sunt cantece foarte dragute. Asa ca le-am scuturat frumos de praf, le-am spalat, le-am pieptanat, le-am adaugat niste tobe si le-am scos in lume pe 1 februarie. Eu si cu Alex Neagu, care m-a ajutat cu invierea. Majoritatea-s triste, de dragoste impuscata in picior, sunt scrise la sfarsitul mileniului trecut si se canta in engleza. Abia astept sa va intreb de ele".

Si ne tot intreaba la fiecare concert si noi nu ne mai saturam sa raspundem si sa ii ascultam. Am putut descoperi o noua latura a lui Bobo Burlacianu, piesele care sunt interpretate de The Brad Pits fiind incadrate in genul rock alternativ si avand versuri atat in limba engleza, cat si variante in limba romana. Daca mesajul melodiilor pe care le canta in colaborarile anterioare erau comice si starneau intotdeauna hohote de ras, de aceasta data piesele sunt serioase, complet diferite de cele cu care ne-am obisnuit.

Este un experiment pe care Bobo, Alex Neagu si Vladimir Ivanov il propun iesenilor, asa ca ar fi bine sa luati parte la eveniment pentru ca nu se stie niciodata cat de celebri vor ajunge The Brad Pits. Iar atunci, numai cativa se vor putea lauda ca au fost prezenti la primele lor concerte. 

Resurse
Video: 

The Brad Pits - Melodiuta

The Brad Pits - Melodiuta

The Brad Pits - 5 Simple Ways to Hurt Someone

The Brad Pits - 5 Simple Ways to Hurt Someone

The Brad Pits - Ajuta-ma

The Brad Pits - Ajuta-ma
Articol scris de Dragos Bargaoanu | Dum, 10/03/2013 - 17:47
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului dragosteam