eveniment
Data: 
2 Oct 2015 - 11:30
Loc: 
Teatru Fix
Bilet: 
15.00
stats
Adresa: 
str. Cuza Voda nr. 10

Aria Urbana lanseaza Existari la FiX

Revolutia spirituala a marcat un nou inceput! Vino vineri, 2 octombrie, incepand cu ora 22:00 la FiX sa participi la un eveniment deosebit si sa ii cunosti pe baietii de la ARIA URBANA! O trupa brasoveana iesea din ceata muzicala a anilor 2000, tintind spre un mod de exprimare autentic, profund, real si...inspirat! 

De atunci, ARIA URBANA a parcurs mai mult de un deceniu raspandind un mesaj adanc si perceptibil mintilor deschise, sincere cu sinele, sincere cu mediul din care fac parte. In 2015, a venit ceasul lansarii celui de-al doilea album, un disc asteptat, anticipat si lucrat la microni, pentru ca experienta sinestezica sa fie completa. 

`EXISTARI` s-a nascut ca un copil, cu dureri si indoieli, ceea ce il face grandios uman, profund si revelator artistic, un gen incubat in ani de studio si scene raspandite pe harta spirituala a Romaniei. Poezia lui Toni, groove-ul lui Dani Rusu, acordurile lui Marius Muntean si tesatura ritmica a lui Septimiu Harsan fac ca acest nou album sa aduca desfatari nebanuite atat sonore cat si spirituale. 

ARIA URBANA, porneste in turneul lansarii celui de-al doilea album - EXISTARI - in 13 ani, un disc lucid si angajat, care nu te lasa sa dormi linistit, care te pune la zid si te mangaie pentru ca astea sunt partile din noi care sufera si exulta. Urmariti-i pe unde vin sa va colinde cu mesajul lor sonor si veti descoperi latura aceea ascunsa din voi, care este dornica de spirit, ritm si mesaj.

Componenta:
Toni Samson – versuri, voce
Marius Muntean – chitara, clape
Dani Rusu – bas, programming
Septimiu Harsan – tobe

Intrare: 15 RON.

Resurse
Video: 

Tour Teaser

Tour Teaser

Doruri

Doruri

Noua Ordine Mondiala

Noua Ordine Mondiala
Articol scris de Comunicat de presa | Mie, 30/09/2015 - 11:36
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa