eveniment
Data: 
24 Nov 2012 - 21:00
Loc: 
Underground Pub
Bilet: 
20.00
stats
Adresa: 
Galeriile Comerciale „Stefan Cel Mare”
Telefon: 
0735.004.001

Alternosfera muta Virgula in Underground

Trupa Alternosfera va fi prezenta in Underground simbata, 24 noiembire, incepind cu ora 21:00, pentru a lansa albumul „Virgula”. Pretul unui bilet este 20 de lei, iar rezervari puteti face la numarul de telefon 0735.004.001.

Alternosfera este una dintre cele mai bune trupe de ambele maluri ale Prutului. Au un sunet curat, modern si, desi abordeaza un stil destul de comun, rock-ul alternativ, reusesc sa faca din el o auditie placuta, care de multe ori impresioneaza si oameni ce nu asculta rock. Mai mult, este una dintre putinele trupe autohtone care suna foarte bine si in concerte.

Formatia a fost fondata in 1998 si pe parcursul anilor si-a schimbat componenta, avind in prezent doar doi membri din formula initiala, Marcel si Marin.

Membrii trupei isi descriu stilul ca fiind influentat de anii '80, de rockul alternativ al Seattle-ului anilor '90 si de trupe ca AB4 sau chiar Nirvana pe alocuri. 

***

Albumul „Virgula” reprezinta prima parte dintr-un triptic conceptual al trupei, numit ePIsodia, ce cuprinde 3 CD-uri: „Virgula”, „3” şi „14”.

Chintesenta tripticului ePIsodia graviteaza în jurul celei mai importante si celebre constante matematice PI (π). Invaluita in trecut de misticism, constanta π, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul ePIsodia isi propune sa devină inseparabil de Alternosfera si universul sau: publicul.

Virgula reprezinta miezul tripticului ePIsodia, titlul pe care il poarta al treilea album cu 14 piese: 3,14. Virgula separa si uneste in acelasi timp intregul de fractionar, rationalul de irational, realitatea de vis, sentimentele distincte si episoadele discrete de sirul continuu al vietii, sir plasat in labirintul Marcel Bostan: voce, clape; Marin Nicoara: chitara, clape; Sergiu Aladin: chitara, clape; Vicosh: bass; Anatol Pugaci: tobe; Alternosfera – Sfera – Cerc – π – 3,14 – al 3-lea album – Virgula – 14 piese – piesa a treia de pe album e „Virgula” si are 3:14.

***

Turneul „Postumele virgulei in lumina lacustra” ii duce pe baieti in BucurestiBuzauCluj-NapocaTimisoaraBrasovGalatiSuceavaBacauConstanta si Iasi.

Resurse
Video: 

Doua Eve

Doua Eve

Wamintirile la Era Park (Rock'N'Iasi )

Wamintirile la Era Park (Rock'N'Iasi )

Ploile nu vin la Era Park (Rock'N'Iasi )

Ploile nu vin la Era Park (Rock'N'Iasi )

Promo turneu

Promo turneu
Articol scris de Ioan Stoleru | Joi, 22/11/2012 - 17:03
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului ioan.stoleru