eveniment
Data: 
11 Feb 2016 - 19:00
14 Feb 2016 - 20:00
Loc: 
Carturesti Palas / Aula BCU
stats

Alexandra Usurelu povesteste si calatoreste PUR la Iasi

Inceputul lui 2016 vine cu o premiera pentru piata muzicala romaneasca. Imediat dupa concertul simfonic #PUR, pe care l-a sustinut pe 18 ianuarie in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti, Alexandra Usurelu porneste in doua turnee in paralel: turneul ”Povestesti si Calatoresti la Carturesti” si turneul ”#PUR” impreuna cu Muse Quartet. In plina desfasurare a turneului “#PUR”, Alexandra Usurelu ajunge de Ziua Indragostitilor la Iasi, unde va sustine un concert simfonic in Aula Bibliotecii Centrale Universitare.

“Acesta-i sufletul meu”, “Mai bine in doi”, “Pretul corect” si noua melodie “Suflet, ramai pur” sunt doar cateva dintre cantecele care se vor auzi la concertul din Iasi.

Despre spectacolul de la Iasi, Alexandra Usurelu marturiseste: Cand am ales locatiile din turneul #PUR, Iasul a fost primul pe lista, pentru ca mi-am dorit foarte mult sa revin aici. Mi-ar placea chiar si sa locuiesc o vreme in Iasi. Este o lume cu care ma identific, iar cei mai multi prieteni de pe facebook sunt din Iasi, dupa Bucuresti. Ca dovada, mai sunt doar cateva locuri libere la concertul din frumoasa Aula a Bibliotecii Centrale Universitare. Si o parte din fetele din cvartetul Muse Quartet cu care voi urca pe scena pe 14 februarie sunt din Iasi, asadar sunt sigura ca va fi o seara plina de emotie. Abia astept!”.

Mai mult, Alexandra Usurelu, una dintre cele mai bine vandute artiste independente, sustine doua turnee in paralel, #PUR si "Povestesti si Calatoresti la Carturesti". Astfel, frumoasa cantareata isi da intalnire cu fanii din Iasi atat la Carturesti (Palas Mall) pe 11 februarie, de la ora 19.00, cat si in Aula Bibliotecii Centrale Universitare pe 14 februarie, incepand cu ora 20.00.

Pe ultima suta de metri, fanii Alexandrei Usurelu mai pot cumpara bilete pentru concertul simfonic sustinut alaturi de Muse Quartet de aici: http://www.iabilet.ro/bilete-alexandra-usurelu-muse-quartet-pur-la-iasi-24341

Resurse
Video: 

cadre video din concertul simfonic #PUR

cadre video din concertul simfonic #PUR

La capatul lumii

La capatul lumii

Doi straini

Doi straini
Articol scris de Comunicat de presa | Mar, 09/02/2016 - 01:17
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa