eveniment
Data: 
11 Oct 2017 - 18:00
Loc: 
Centrul Cultural German
stats
Adresa: 
Str. Lascar Catargi 38

Turul de forta

Centrul Cultural German Iasi va invita la Seara de Film German miercuri, 11 octombrie  2017, incepand cu ora 18.00, in sala Bertolt Brecht (Str. Lascar Catargi 38). Va fi prezentat filmul german“Turul de forta” in regia lui Christian Zübert, din anul 2014. Filmul va fi subtitrat in limba engleza, iar intrarea este libera.

Sustinut de actori minunati (Florian David Fitz, Julia Koschitz, Jürgen Vogel), regizorul Christian Zübert a reusit sa creeze un road movie tragicomic, care insa nu se transforma intr-o melodrama.

Ca in fiecare an, Hannes impreuna cu sotia sa Kiki, si prietenii lor apropiati: Dominik, Mareike si Michael urmeaza sa plece intr-o noua calatorie de grup cu bicicletele. Destinatia este in fiecare an diferita si este aleasa intotdeauna de catre un alt membru al grupului. De aceasta data este randul lui Hannes, care alege Belgia, destinatie care nu provoaca prea mare entuziasm printre ceilalti ciclisti. Cu toate acestea, el nu dezvaluie motivul alegerii sale decat dupa un timp: din cauza unei boli incurabile si a legislatiei mai permisive din tara vecina in ceea ce priveste eutanasia, vrea ca acest tur de bicicleta sa fie ultima sa calatorie. Prietenii sunt socati la aflarea vestii, insa Hannes ramane de neclintit in decizia pe care a luat-o. Astfel grupul de prieteni pornesc la un drum lung, in care invata multe despre cat de valoroasa este viata fiecaruia...

Resurse
Video: 

Turul de forta [trailer]

Turul de forta [trailer]
Articol scris de Comunicat de presa | Vin, 06/10/2017 - 16:30
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa