eveniment
Data: 
26 Nov 2010 - 16:00
Loc: 
Casa de Cultura "Mihail Ursachi"
stats

Festival de film - Un Minut de Adolescenta

In perioada aprilie-decembrie 2008, sub patronajul Centrului Diecezan Caritas Iasi, 20 de adolescenti din diferite institutii locale au fost introdusi in tehnicile cinematografiei in cadrul proiectului Identitate Culturala Europeana. Tinerii au fost indrumati de o echipa de specialisti in film (coordonator Napoleon Helmis, lector la Catedra de Film si Televiziune UNATC, Bucuresti) si in domeniul social si psihologic.

Festivalul de film 'Un Minut de Adolescenta' reprezinta fructul acestei colaborari, in cadrul lui fiind prezentate filmele celor 20 de adolescenti ce au avut ca sursa de inspiratie propria lor poveste. Casa de Cultura 'Mihai Ursachi' isi va deschide portile joi, 27 noiembrie orele 14:00 pentru prima zi a festivului ce va contine doua filme de lung metraj urmate fiecare de dezbateri mediate de un invitat.


A doua si ultima zi a festivalului aduce publicului un alt lung metraj tot de la ora 14.00 urmat de alte dezbateri si apoi vor fi prezentate filmele de un minut al participantilor atelierului de creatie video din anul acesta urmate de gala de premiere. Publicul are posibilitatea de a participa activ la acest eveniment votand filmul preferat.

Articol scris de Alexandru Andronic | Mar, 25/11/2008 - 16:32
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului admin