eveniment
Data: 
10 Jan 2011 - 20:00
Loc: 
Galeria Dana
stats
Adresa: 
Lapusneanu, nr 7-8

Vizitezi si castigi

O lucrare de pictura semnata Doru Cernea poate fi a dumneavoastra.

Ineditul pe care il aduce publicului iesean expozitia semnata de artistul plastic consta intr-o tombola - cei care calca pragul galeriei Dana in perioada 10 ianuarie - 12 februarie sunt invitati sa completeze un fluturas care va fi depus intr-o urna instalata in sala. Pe 12 februarie, de la ora 12.00, va avea loc o tragere la sorti, iar castigatorul va intra in posesia unei picturi semnata Doru Cernea.

Vernisajul va avea loc luni, 10 ianuarie, de la ora 18.00. Cu aceasta ocazie va fi lansat si primul album de arta al pictorului. Prezentarea va fi sustinuta de criticul de arta Valentin Ciuca.

Privita poate ca o strategie, ca un experiment, sau ca o cale de a apropia arta si de cei mai putin "consumatori", tombola organizata in cadrul expozitiei este, cu siguranta, o modalitate buna de a intra in contact cu lumea artistica. Este o initiativa laudabila prin care se ofera o creatie plastica personala, motiv devenit popular in randul artistilor ieseni, facilitand accesul spre arta si creand parametrii unei nevoi mai mari de cultura.

Articol scris de Bianca Grigoriu | Dum, 09/01/2011 - 17:25
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului bianca.grigoriu