eveniment
Data: 
16 Oct 2015 - 20:00
Loc: 
Teatru FIX
stats
Adresa: 
str. Cuza Voda nr 10 (demisol)

REDU, pe podium

Vineri, 16 octombrie, de la ora 20.00, la Teatru Fix, REDU scoate in lumina reflectoarelor lucrurile create in atelierul lor si va invita sa le cunoasteti povestea. Fiecare produs este unic atat prin traseul parcurs cat si prin forma si culoarea ce il defineste.

Va asteptam cu o defilare pe muzica pregatita de Les Animaux, cu un mic spatiu de prezentare si vanzare precum si cu disponibilitate mare de impartasire a valorilor si a scopului nostru.

Pe langa colectia noua de toamna-iarna realizata impreuna cu partenerul nostru norvegian, eco-fashion designer, Lisbeth Løvbak Berg, doar din resturi de materiale donate, vom expune si accesoriile si produsele upcycled realizate in special din hainele donate in centrele noastre de colectare din oras.

Toate produsele din colectiile noastre, pe care le vom prezenta vineri, sunt unicat si in serie limitata iar scopul nostru este acela de scoate in evidenta faptul ca exista alternative sustenabile la modul in care functioneaza industria modei in acest moment.

La REDU, colectam si reconditionam haine, redam viata textilelor si creem noi produse din materiale care, altfel, ar fi aruncate si ar amplifica impactul negativ asupra mediului inconjurator.

Initiat de Asociatia Mai Bine, ONG cu peste 6 ani de experienta in activitati privind protectia mediului, proiectul are drept scop reducerea cantitatii de deseuri prin transformarea lor in produse cu impact pozitiv asupra comunitatii si este sustinut din fonduri acordate de catre Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 in cadrul domeniului de finantare Inovare Verde in Industria din Romania.

Articol scris de Comunicat de presa | Vin, 16/10/2015 - 10:27
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa