eveniment
Data: 
2 Jul 2012 - 18:00 - 2 Aug 2012 - 22:00
Loc: 
Galeria de Arta Grand Hotel Traian
stats
Adresa: 
Piata Unirii nr. 1

Catharsis cu Titus Ivan

Galeria de Arta Grand Hotel Traian isi continua laudabilul drum inceput si programeaza o noua expozitie pentru luna iulie. Astfel luni, 2 iulie, de la ora 18.00 are loc vernisajul expozitiei de sculptura “Catharsis” semnata Titus Ivan. Vor prezenta criticul de arta Petru Bejan (UAIC) si conf. univ. dr. Ilie Bostan (UAGE).

Din comunicatul de presa aflam ca “Artist cu o evidenta maturitate teoretica si practica, Titus Ivan isi incheie studiile masterale la Universitatea de Arte George Enescu din Iasi cu o expozitie de sculptura al carei titlu se doreste a fi un manifest. "Catharsis" reprezinta nu doar rezultatul demersului purificator al artistului implicat in elaborarea propriei constiinte, ci si o invitatie adresata publicului inspre descoperirea sensurilor infabile ale perceperii operei de arta.

Ati putut aprecia o lucrare a lui Titus Ivan anul trecut, in expozitia colectiva Printre randuri de la (deja fosta) librarie Humanitas de pe strada Lapusneanu. El a primit recent, in cadrul expozitiei Atelier 35 (care mai poate fi vizionata la Galeria de arta a Hotelului Europa), premiul Dumitru Alexoaie-P.P.P. pentru lucrarea de ceramica “Porcul zburator”, iar in luna iunie a acestui an a participat cu doua lucrari, “Detaliu de Coloana” si “Portret de batran”, la Tabara de sculptura GorjFest 2012 .

Lucrarile pot fi admirate in perioada 2 iulie - 2 august de luni pana vineri, intre orele 08.00 - 24.00.

Articol scris de George Plesu | Lun, 02/07/2012 - 02:58
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului george