eveniment
Data: 
24 Apr 2009 - 19:00 - 21:00
Loc: 
Teatrul Luceafarul
stats

Un Om Frumos, Dan Puric

"A vorbi depre Omul Frumos in contextul in care traim, intr-o lume mutilata, a omului urat, intr-o lume schilodita, intr-o lume confuza, pe care, iata, o gustam din plin, ce provocare extraordinara!"

Si iata ca Dan Puric accepta aceasta provocare si ne va incanta vineri, 24 aprilie, incepand cu ora 16.00 la Teatrul Luceafarul, unde va prezenta conferinta cu tema Omul Frumos la invitatia revistei Convorbiri literare. Va vorbi despre un Om Frumos care nu mai este la moda, un Om Frumos care incearca sa urce pe o scara rulanta impotriva scarii care coboara, si a oamenilor de pe ea, un Om frumos care iese la lumina. Si ce intamplare frumoasa sa-l avem la Iasi pe Dan Puric tocmai in Saptamana Luminata.

Evenimentul face parte din seria de conferinte pe care artistul crestin le va prezenta in anul 2009 in cadrul unui turneu national organizat de Fundatia ART PRODUCTION.

Biletele se gasesc deja la casa de bilete a Teatrului Luceafarului la un pret de 50, respectiv 100 lei. Poate fi un pret usor mai ridicat, dar nu vine in fiecare zi Dan Puric la Iasi si, apoi, trebuie sa aflati ca toate fondurile stranse din vanzarea biletelor vor fi donate Schitului Inaltarea Sfintei Cruci care va coordona realizarea Centrului Memorial Rapa Robilor de la Aiud, jud. Alba.

Sursa: Comunicate de Presa

 

 

Resurse
Video: 

Despre vulturi, crize si demnitate

Despre vulturi, crize si demnitate
Articol scris de Nicoleta Scutaru | Dum, 19/04/2009 - 12:45
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului nicoleta