eveniment
Data: 
24 Feb 2015 - 19:00
Loc: 
Teatru FiX
stats
Adresa: 
str. Cuza Voda nr. 10 (demisol)

Taurul indragostit la Teatru FiX

Lectura de poezie erotica, tango, muzica folk si multe surprize, acestea sunt ingredientele principale ale spectacolului „Taurul indragostit”, oferit voua, indragostitilor, de dragoste, de viata, de oameni, de frumos etc., de Dragobete, marti, 24 februarie, incepand cu ora 19.00, la Teatru FiX.

Personajul central, dupa care titlul spectacolului, este scriitorul si publicistul Liviu Antonesei, cel care va recita din volumul sau „Un taur in vitrina de piatra” un grupaj de poeme erotice.

Nu e prima lectura de poezie erotica pe care o fac, dar e prima in Iasi. Si ma gandesc ca daca publicul din alte parti, Suceava, Botosani, Bucuresti sau Bruxelles, a gustat-o, nu am dubii in ceea ce priveste publicul iesean. In fond, traim intr-un oras cu multi poeti, cu un public calificat si cu destul eros in jurul nostru...”, spune Liviu Antonesei.

Scriitorul va fi acompaniat de doi folkisti bine cunoscuti iesenilor, Adi Gegiuc si Andrei Bauer, care vor canta piese in prima auditie, la care lucreaza de ceva vreme impreuna. Seara va fi intregita de cateva momente «fierbinti» de tango, sustinute de tinerii Iulia Gordan si Cristi Crang, de la Atelierul de tango, special alese pentru aceasta seara.

Liviu Antonesei (n. 25 aprilie 1953, satul Vladeni, judetul Iasi) este scriitor, cercetator, publicist. Este doctor in Stiintele Educatiei, actualmente profesor la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii „Al.I. Cuza” din Iasi. A debutat in 1988 cu volumul de eseuri Semnele timpului. Autor a peste 20 de volume de literatura  si de specialitate, dintre care amintim: Jurnal din anii ciumei, 1987-1989. Incercari de sociologie spontana (1995), Paideia. Fundamentele culturale ale educatiei (1996), O prostie a lui Platon. Intelectualii si politica (1997), Literatura, ce poveste! Un diptic si citeva linkuri in reteaua literaturii (2004), Polis si Paideia. Sapte studii despre educatie, cultura si politici educative (2005), La «Morrison Hotel». Povestiri de pana azi (2007), Despre dragoste. Anatomia unui sentiment (2010), Povesti filosofice cretane si alte poezii din insule (2012),  Victimele inocente si colaterale ale unui sangeros razboi cu Rusia (2012), Un taur in vitrina de piatra (2013).

Spectatorii vor avea parte de mai multe surprize si cadouri oferite de partenerii si sponsorii evenimentului. In plus, spectacolul va fi filmat integral de echipa Apollonia TV.

Intrarea este libera pentru toti indragostitii, dar locurile sunt limitate. Asa ca: rezervati-va un loc pentru dragoste la 0742.074.379.

Articol scris de Comunicat de presa | Joi, 19/02/2015 - 23:00
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa