eveniment
Data: 
11 Nov 2010 - 22:00
Loc: 
corp R, UAIC, cafeneaua de la etajul 5
stats
Adresa: 
Lapusneanu

Serile Timpul, 11 noiembrie 2010

Daca e joi, sint si Serile Timpul. In aceeasi formula ce combina literatura si muzica, joi, 11 noiembrie, de la ora 20.00, in corpul R, UAIC, in cafeneaua de la etajul 5, va avea loc o noua lectura publica a lui Liviu Antonesei, Povesti filosofice cretane, si lansarea C.D.-ului, Jazz ...pe romaneste.

Albumul Jazz... pe romaneste reprezinta o sinteza a bogatei activitati artistice sustinute de profesionistii Big Band-ului Radio: programul de concerte For ever Bucharest by jazz desfasurat pe o perioada de cinci ani in Studioul Mihail Jora al Societatii Romane de Radiodifuziune, cu invitati de marca de peste hotare, evenimente radiodifuzate pe plan international prin colaborarea cu Uniunea Europeana de Radio.

Albumul inregistrat in 2009, constituie asadar un itinerar muzical succint, dar plin de semnificatii, ce portretizeaza Big Band-ul Radio si dialogul compozitiilor autohtone cu jazz-ul international: de la Duke Ellington, Count Basie, Peter Herbolzheimer la Adrian Enescu, Mircea Tiberian, George Natsis, in versiuni interpretative inedite.

Articol scris de Stefania Matei | Mar, 09/11/2010 - 13:27
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului stefania.matei