eveniment
Data: 
19 Sep 2019 - 20:00
Loc: 
Acaju
stats
Adresa: 
Anastasie Fătu nr. 2A

Reflector - The Beginning

Reflector se dezice de la ideea meschină de cenaclu literar și dorește să fie mai mult un grup de suport pentru toți cei care n-au renunțat încă să creadă că mai există literatură. Episodul pilot al acestui proiect se apropie șovăielnic de prima reprezentație în fața publicului ieșean, care are loc joi, 19 septembrie, ora 20:00 la Acaju.

Sub reflector îi vom avea pe următorii:

Laurențiu Ion - s-a născut în 1991, la Târgoviște. A publicat „Destulă pace pentru un război” (Humanitas, 2010) și „Nouăzeci și unu” (Tracus Arte, 2014). În 2014, a deschis o revistă de literatură și fotografie, SUBCAPITOL, alături de care a organizat zeci de evenimente culturale și lecturi publice. În toamna acestui an, va publica volumul „Corporația norilor”, la Curtea Veche Publishing. Lucrează în marketing.

Lucian Brad – Poet nedebutat încă în volum, absolvent de Drept. A avut lecturi la cele mai importante cenacluri din țară și este unul dintre tinerii pe care „Subcapitol” i-a susținut.

Gazdele serii vor fi Cristina Alexandrescu & Vlad Alui Gheorghe.

Acest eveniment este Desenat de Irina Morosan, Susținut de Acaju și Binedispus de Strunga Winery

Intrarea este liberă însă participarea se face prin rezervarea unui loc aici: https://www.eventbrite.com/e/reflector-episod-pilot-tickets-72655493537

Articol scris de Comunicat de presa | Lun, 16/09/2019 - 01:43
Etichete:
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa