eveniment
Data: 
9 Jun 2012 - 16:00 - 18:00
Loc: 
Libraria Avant-Garde
stats
Adresa: 
Lapusneanu nr. 16

Pervertirea de la Avant-Garde

Libraria Avant-Garde gazduieste o a doua lansare a unui roman publicat recent de scriitoarea Cristina Nemerovschi, cea  care a facut furori cu cartea de debut, Sange satanicPervertirea este titlul care va fi lansat sambata, 9 iunie, la orele 16.00. Ca si data trecuta, d-l Liviu Antonesei  va avea cuvantul alaturi de scriitorul iesean, Paul Gorban

Daca deja ati facut cunostiinta cu primul ei roman, atunci stiti la ce sa va asteptati. Pervertirea ramane tot in zona underground a literaturii, numai ca fata de primul, avem senzatia ca personajele au parcurs un proces de maturizare. Acelasi radicalism, umor negru si sclipire ironica traverseaza  romanul.

Ulf, Corbu, Tara si Amalia sunt personajele care se "joaca" de-a PERVERTIREA. Sau de-a nemuritorii si paduchiutii. Cala, un fost parc de distractii de la marginea Bucurestiului, taiat perfect in jumatate de o sina de tren ce trece direct printr-o roata imensa, este terenul lor de joaca. "Joaca" s-a incheiat de mult aici, parcul a fost inlocuit de un abator, acum nici una nici alta, dar Ulf simte ca e singurul loc din care se poate intoarce intreg acasa. "Cala mi-a facut si bine si rau(...)acolo, in Cala m-am simtit cel mai mult eu. I-am zis Cala pentru ca, daca o priveai dintr-un anumit punct, dinspre marginea padurii, semana cu un cal.”

Prezentat de critici drept thriller filosofic, are suficienta complexitate incat sa provoace la lectura amatorii de literatura grea, dar are si acea doza de dinamism necesara pentru a intretine si o lectura "usoara”.

Pentru a afla mai multe va asteptam in librarie sa faceti cunostiinta cu autoarea.

 

*Guest writer pentru acest articol este Stefana Atodiresei, librar la Avant-Garde Librarium.

Articol scris de Guest writer | Joi, 07/06/2012 - 03:08
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului guestwriter