eveniment
Data: 
28 Oct 2020 - 17:00
Loc: 
Art+Design
stats
Adresa: 
Carol I nr. 4

Food and Beverage - lansare de carte

Miercuri, 28 octombrie 2020, de la ora 17:00, Art+Design găzduiește lansarea cărții „Food & Beverage: De ce doar 10% dintre restaurante, baruri și cafenele supraviețuiesc la 10 ani de la deschidere?”, în prezența autorului, Lorin Drăgan, și a invitaților Mihai Bulai și Adrian Monoranu, moderator fiind George Pleșu.

Într-o lume unde achizițiile de experiențe obscurizează treptat achizițiile materiale, Food & Beverage, un domeniu viu și eferverscent s-a maturizat și în Romania, parcurgând drumul de la Alimentație Publică la restaurație sau la horeca, care îl alătură, nedrept, hotelăriei, la simplul și elocventul F&B. Cartea „Food & Beverage: De ce doar 10% dintre restaurante, baruri și cafenele supraviețuiesc la 10 ani de la deschidere?” reașează conceptele de bază din acest domeniu și actualizează cunoașterea specifică prin recursul la aproape 200 de surse bibliografice internaționale, solide și reputabile.

Cartea își propune să fie o lectură utilă pentru profesioniști din industria F&B, elevi și studenți ce urmează programe de formare cu o componenta F&B, dar și publicul larg care își dorește să se educe cu privire la acest domeniu fascinant. Orice operațiune care servește mâncare și băutură sau doar una dintre ele este o operațiune de F&B, așa cum este cunoscută această industrie în lumea mare.
 
Despre autor: Lorin Drăgan a combinat o carieră profesională în turism și industria ospitalității cu una academică. De 17 ani conduce, în calitate de director de program, produse turistice în Europa, America de Nord și Sud, Australia și Noua Zeelanda, având un contact direct și continuu cu prestatorii din industrie, precum hotelieri, operațiuni de F&B, transportatori, tour operatori, animatori și altii. A predat cursuri de formare profesională pentru directori de hotel, restaurant, agenții de turism, ghizi și agenți de turism. A gestionat un restaurant concept “La Taritflette”, evaluat ca numărul 1 în orașul Iași, pe tripadvisor, în timpul existenței lui. A oferit și oferă consultanță pentru alte proiecte în turism, F&B și hotelărie și reprezinta un tour operator membru al selectului club Virtuoso, împreună cu care concepe și comercializează produse turistice private. În cadrul FEAA, predă cursuri și seminarii în domeniile F&B, hotelărie, turism, comerț. A publicat 2 cărți și o serie de articole de cercetare.
Articol scris de Comunicat de presa | Dum, 25/10/2020 - 20:00
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa