eveniment
Data: 
27 Jun 2015 - 18:00
Loc: 
Terasa Teatrului FiX
stats
Adresa: 
Cuza Voda nr. 10

Dubla lansare de carte pe Terasa FiX: Ana Sandulescu si Lavinia Calina

Ce poate face o carte la Teatru FiX? Acelasi lucru pe care il pot face doua carti la Teatru FiX: sa se lanseze. Si nu oriunde, ci pe Terasa, locul potrivit pentru o intalnire cu doua frumoase autoare si cartile lor, acompaniati de un pahar (poate doua) de vin. Tei, liniste, hamace si oameni frumosi. O experienta personala intr-un al doilea Acasa, unde povestile gasesc spatiul potrivit pentru a prinde viata, imprumutand din energia locului. Altfel spus, Herg Benet Publishers si Teatru FiX va invita sambata, 27 iunie, ora 18, la o dubla lansare de carte: Ana Sandulescu debuteaza editorial cu romanul „Anamneza”, iar Lavinia Calina prezinta publicului iesean volumul distopic „Ultimul avanpost”.

Evenimentul va fi gazduit de Teatru FiX (Str. Cuza Voda, nr.10). Alaturi de cele doua autoare se vor afla scriitorii Serban Axinte, Paul Gorban si Ioan Raducea

Despre Ana Sandulescu: Fragmentele ei de proza au aparut in revistele literare: Tiuk!, Acolada, Lykeion, Revista Noua, Hyperion, Absolut Cultural si Zona Literara. Este membra a cenaclurilor „Salonul de Literatura Zero+” si „Junimea” din Iasi, iar in prezent locuieste in Bucuresti unde - printre altele - scrie la al doilea roman.

Despre „Anamneza”, Dan Lungu a scris: „Pe Ana am cunoscut-o la cursul meu de scriere creativa. E o cititoare pasionata si o cautatoare indarjita, calitati pentru un scriitor de cursa lunga. Scrisul ei este o combinatie puternica de sensibilitate acida, spirit de observatie si abisalitate. De aici un roman neastamparat, fractal, nevrotic. Recomand.

Despre Lavinia Calina: Imbina talentul literar cu acela de fotograf/editor foto si are o tabara impresionanta de fani adolescenti, cuceriti de distopia „Ultimul avanpost” (volumele 1 si 2), dar si de romanul fantasy „Neamul corbilor”.

Despre „Ultimul avanpost” un recenzor Goodreads afirma: „Personal, mi-a placut mult mai mult decat seria Divergent.” iar publicatia Radical Art puncta: „Daca te-a atras trilogia Jocurile foamei, trebuie sa citesti Ultimul avanpost. Vei fi fascinat!

Articol scris de Comunicat de presa | Vin, 26/06/2015 - 14:50
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa