articol
stats

Acaju scoate revista

Pana pe 15 septembrie, Cafeneaua Acaju te invita sa iei parte la un joc cu care poti starni reactii. Este vorba despre o revista a oamenilor pe care ii stii, i-ai vazut si intalnit la un ceai la Acaju sau ai auzit despre ei de la prieteni. Multi dintre ei au proiecte, preocupari sau idei care, cu siguranta, ti-ar atrage atentia si te-ar face sa vrei sa afli mai mult. Despre ei vei citi in paginile revistei. Poti fi tu cel despre care vrem sa aflam mai multe!

"Totul a pornit de la ideea unui joc frumos, vesel sau serios care poate starni reactii. Vrem sa te regasim in paginile acestei reviste asa cum esti tu si ca cei aproape de tine sa afle mai multe despre ideea ta." (Andreea Ghiban, manager Acaju)

Ai timp pana pe 15 septembrie sa vii cu o propunere demna de trecut in revista. Trimite ideile tale pe adresa de mail cafeneaua.acaju@yahoo.com. Poate fi vorba de un site sau un blog, despre o experienta sau despre un proiect inedit, despre realizarile tale sau despre vacante si pasiuni, despre fotografii, desene sau lucruri realizate manual, si daca suna bine vei fi contactat pentru un articol mai detaliat. Daca desenezi, ai o idee de moment sau pur si simplu vrei sa fii contactat pentru ca ai ceva de spus, poti scrie si pe hartia special creata pentru tine pe care o gasesti la Acaju.

AltIasi este atat de incantat de idee incat a promis ca va contribui cu articole de pe site pentru revista. Vom lua cele mai interesante articole din fiecare categorie si le vom propune prietenilor de la Acaju. Puteti sugera printr-un comentariu articolele publicate pe site vara asta pe care ati vrea sa le cititi si tiparite.

Articol scris de Smaranda Biliuti | Joi, 18/08/2011 - 23:43
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului smaranda