eveniment
Data: 
27 Mar 2015 - 11:30
8 Apr 2015 - 12:00
16 May 2015 - 18:00
Loc: 
Muzeul „Poni-Cernatescu”
stats
Adresa: 
str. Mihail Kogalniceanu Nr. 7B
Telefon: 
0232 267759

Vibratii sonore

Muzeul „Poni-Cernatescu” din cadrul Complexului Muzeal National „Moldova” Iasi, in parteneriat cu Universitatea de Arte „George Enescu” Iasi, va invita vineri, 27 martie 2015, cu incepere de la ora 11.30, la Vibratii sonore. Organizat in cadrul Zilei Mondiale a Teatrului, spectacolul reuneste un colaj de fragmente din creatia literara a poetei Matilda Cugler-Poni si a scriitorului Grigore Cugler, in interpretarea studentilor anului I Actorie ai Facultatii de Teatru din cadrul Universitatii de Arte „George Enescu” Iasi. Regia artistica: asist. univ. dr. Iuliana Moraru. Update: spectacolul se joaca din nou sambata, 16 mai, de la ora 18:00, in cadrul evenimentului Noaptea Europeana a Muzeelor.

Participa studentii: Alexandra Diaconita, Andra Gorgovan, Katerina Matei, Diana Costea, Dumitriana Cretu, Mihai Afloarei, Razvan Chirila, Andreea Farmil, Tudor Hurmuz.

„Vibratii sonore” este un spectacol tineresc (studentesc), care isi propune sa aduca in prim plan poezii de alta data intr-o forma moderna, astfel incat versurile ajung sa fie recitate in diferite spatii neconventionale din cadrul Muzeului Petru Poni, punand in valoare cu aceasta ocazie locul unde au luat nastere aceste texte. Deasemenea am dorit sa pun in valoare talentul studentilor, care acompaniati de chitara, flaut si alte instrumente muzicale canta live multe dintre creatii.

Multe alte surprize va asteaptam sa descoperiti alaturi de noi la cele 3 reprezentatii ce urmeaza sa aiba loc vineri, 27 martie, la orele 11:30, pe 8 aprilie, de la orele 12:00, in cadru evenimentului „Scoala altfel” si in luna mai la „Noaptea Muzeelor”. (Iuliana Moraru).

Articol scris de Comunicat de presa | Mie, 25/03/2015 - 14:21
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa