eveniment
Data: 
5 Mar 2012 - 20:00
20 Mar 2012 - 20:00
Loc: 
The Rock
Bilet: 
13.00
stats
Adresa: 
Bd. Carol I nr. 3

Un spectacol BRUT

Se pare ca primavara aduce o noua premiera in completarea “stagiunii” spatiilor alternative in care se joaca teatru din Iasi. Astfel luni, 5 martie, de la ora 20:00, in Verve Caffe & Panorama are loc premiera spectacolului BRUT in regia lui Vlad Cepoi. Update: Marti, 20 martie, spectacolul se joaca in The Rock, tot de la ora 20:00.

Din distributie fac parte Ana-Maria Cazacu, Laura Bilic, Ovidiu Ivan si Theodor Ivan.

Pe Ana-Maria Cazacu ati vazut-o in Best Friends Forever in regia lui Catalin Mandru la Centrul Cultural Francez, unde in rolul prietenei cele mai bune a protagonistei (Cristina Bodnarescu) a construit un personaj complex si mult aplaudat.

Laura Bilic, castigatoare a premiului pentru Cea mai buna actrita la Gala Tanarului Actor “Hop” in 2010, a spart granitele confortului intelectual cu ultimul sau rol, cel din piesa Calaul si Calauza in regia Vasilicai Blohat, jucat in Cafeneaua Phoenix.

Iar pe fratii Ovidiu si Theodor Ivan ii puteti vedea veseli duminica - dupa ce au sarbatorit 7 luni ale proiectului IDIOT -, 4 martie, de la ora 19:30 in Arte Bar.

Daca sunteti curiosi ce personaje se vor naste din acesti 4 actori sub bagheta lui Vlad Cepoi, atunci mergeti sa descifrati ce se afla in spatele lui BRUT. Din spectacolele aceluiasi tanar regizor ati putut urmari Sectorul “S” in Underground Pub sau Povesti de familie la Teatrul National din Iasi (a carei urmatoare reprezentatie are loc vineri, 23 martie, la ora 19:30).

Pretul unui bilet este de 13.

Resurse
Video: 

Trailer BRUT

Trailer BRUT
Articol scris de Oana Arsenoi | Sam, 03/03/2012 - 13:54
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului oana.arsenoi