eveniment
Data: 
30 Sep 2018 - 19:00
Loc: 
TEATRU FIX IAŞI
stats
Adresa: 
str. Bucium nr. 34, HALA FiX – Performing Art Space.
Telefon: 
0724 921 212

Twins – performance transdisciplinar – Premieră la HALA FiX

Teatru FiX vă invită la premiera celei mai noi producții în noul sediu din str. Bucium nr. 34, HALA FiX – Performing Art Space. Așadar duminică, 30 septembrieora 19:00, vă așteptăm la TWINS- performance transdisciplinar, un experiment marca FiX născut din dorința de a sonda valențele multiple ale percepției față de gemenii identici. Conceput ca un basm urban, interactiv, în 6 capitole, performance-ul propune povestea celor doua eroine, Beatrice și Alice, care salvează o planetă amenințată cu dispariția. 

Un spectacol care nu-si propune să te pună prea mult pe gânduri. Sau poate doar un pic. Doi performeri identici care sunt...sau nu sunt. Sau poate doar un pic. O poveste cu final fericit. Sau nu. Sau poate totuși că da.

Cand ai facut ultima oară parte dintr-o poveste care să te facă să zâmbești?

Spectacolul, creație colectivă, a fost construit după sistemul devised, cu elemente de coregrafie si teatru dans. Acesta sondează patru zone experimentale și anume transpunerea conceptului în spațiul scenic, relatia corp-imagine-sunet, imagistica generată de aceasta relatie și sound designul, creând o experiență care pune în discuție percepția asupra realității, a identității indivizilor care se aseamănă în procent de 99% și curajul explorării propriilor senzații . A avut ca surse de inspiratie studii despre gemenii identici, artisti radicali ai secolului 21 si metode de antrenament bazate pe corporalitate si materializarea energiei.

Poate fi o poveste despre prietenie. Poate fi o calatorie fanatastica. Poate un experiment de imaginatie sau chiar unul senzorial. Un exercitiu de umanitate. Cert este că povestea noastră are un final luminos.

Intrarea este liberă și se face doar pe bază de rezervare la www.teatrufix.ro/rezerva

PS: Nici afișul nu e ceea ce pare. Sau poate că da.

Mulțumim de ajutor spiridușilor: ANDREI BOTNARU, SILVIU LUDA IONUT CIOCAN, CAIA ANCA!

ATENTIE! Spectacolul contine imagini si sunete care pot declansa crize epileptice.  

Data profeției: 30 SEPTEMBRIE 2018

Planeta – PAMANT

Coordonate – TEATRU FIX

Eroine: BEATRICE VOLBEA, ALICE BRATU

Articol scris de Comunicat de presa | Vin, 28/09/2018 - 13:14
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa