eveniment
Data: 
4 Feb 2010 - 21:00
Loc: 
Teatru la Cub
Bilet: 
13.00
stats
Adresa: 
Str. Agatha Barsescu nr. 18

Tinerete fara batranete si viata fara de moarte


Joi, 4 februarie 2010, de la ora 19.00, in sala Teatru la Cub a Teatrului National din Iasi va avea loc premiera spectacolului Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, montata de regizorul si actorul Teo Corban, tot el fiind si cel care semneaza dramatizarea textului.

Teo Corban propune "o altfel de poveste pentru oamenii mari care nu si-au pierdut speranta ca Fat-Frumos exista", o poveste "tratata cu umor si adusa mai aproape de zilele noastre".

Din distributia spectacolului fac parte actorii: Cosmin Maxim, Dumitru Nastrusnicu, Irina Radutu Codreanu, Antonella Cornici si Ioana Natalia Corban (studenta a Universitatii de Arte "George Enescu" din Iasi).

Piesa de teatru este realizata in colaborare cu Centrul European de Educatie si Cultura "Artemis", in cadrul proiectului "Thalassa of myths", program "Cultura (2007-2013)".

Daca nu reusiti sa ajungeti la premiera, trebuie sa stiti ca alte reprezentatii vor avea loc pe 5, 10 si 19 februarie, cu mentiunea ca reprezentatiile de pe 10 si 19 ale lunii se vor juca in sala "Uzina cu Teatru" a TNI de la ora 19.30, respectiv 20.00.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia Teatrala la un pret de 13 lei. Elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de o reducere de 50%.

sursa: Teatrul National Iasi

Articol scris de Nicoleta Scutaru | Mar, 02/02/2010 - 13:18
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului nicoleta