eveniment
Data: 
17 Apr 2015 - 10:00 - 25 Apr 2015 - 17:00
Loc: 
Ateneul Tatarasi
stats
Adresa: 
Str. Ion Creanga, nr. 14

Saptamina Ateneului Tatarasi 2015

Pe data de 25 aprilie 1920, C. N. Ifrim, pe atunci un tinar student, a intemeiat Ateneul Popular Tatarasi. De atunci, timp de 95 de ani Ateneul Tatarasi a devenit o institutie de renume, care a organizat numeroase evenimente culturale si artistice, conform aspiratiilor comunităţii locale. Astfel, aflat in pragul aniversarii, in perioada 17-25 aprilie Ateneul Tatarasi invita publicul de toate virstele, iesenii iubitori de arta si evenimente culturale, la cea de-a V-a editie a proiectului Saptamina Ateneului Tatarasi.  

In aceasta perioada se vor desfasura peste 30 de evenimente atit in aer liber cit si in incinta Ateneului, printre acestea numarindu-se lectii deschise pentru copii (sustinute de cluburile Ateneului), expozitii, prelegeri, proiectii de film, dezbateri, concursuri de cultura generala, sah si desen, dansuri, poezie, concerte si piese de teatru, productii proprii sau ale altor teatre. Dintre acestea merita mentionat spectacolul de teatru „Asta seara: Lola Blau” de la Teatrul Evreiesc din Bucuresti, cu Maia Morgenstern, si „Vizitatorul”, cu Alexandru Repan, de la Teatrul Nottara din Bucuresti. De asemenea, iubitorii de folclor romanesc vor putea participa la un concert sustinut de cunoscuta interpreta de muzica populara Laura Lavric.

Accesul publicului este gratuit, exceptie facind spectacolele sustinute de cele doua teatre din Bucuresti, unde pretul unui bilet este de 30 lei, acestea putind fi achizitionate de la casiere de luni pina vineri, in intervalul 09.00-17.00.

Saptamina se va incheia pe data de 25 aprilie cu gala de premiere a colaboratorilor Ateneului, din stagiunea 2013-2014, si cu un joc de lasere si lumini pe cladirea Ateneului Tatarasi.

Pentru mai multe informatii si pentru a vizualiza programul complet al activitatilor care se vor desfasura in aceasta saptamina, va invitam sa vizitati site-ul Ateneului.

Articol scris de Comunicat de presa | Vin, 17/04/2015 - 19:47
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa