eveniment
Data: 
3 Jun 2015 - 19:00
17 Jun 2015 - 19:00
Loc: 
Teatru FiX
Bilet: 
15.00
stats
Adresa: 
str. Cuza Voda nr. 10 (demisol)

Noaptea dinaintea padurilor

Pe 3 iunie, de la ora 19:00, coboara in Teatru FiX pentru spectacolul Noaptea dinaintea padurilor de Bernard Marie Koltès, in regia lui Cristi Avram. Spectacolul mai poate fi vazut pe 17 iunie, de la aceeasi ora. 

„Noaptea dinaintea padurilor vorbeste despre noi, despre cei incalciti in modernitatea consumista si galagioasa in care la finele zilei nu ne putem simti altfel decat straini, de noi insine si in raport cu ceilalti. Timpul nu mai e o constanta ci o variabila suparatoare care ne indeparteaza de dorinte, ne incranceneaza facand din noi caricaturile de care nu avem nevoie. Unde suntem in aceasta ecuatie?  Nicaieri.

Incotro merg toate astea, care este traiectoria spirituala a vietii, cum reasamblam momentele esentiale ale copilariei? Cand spunem STOP, mai avem puterea sa o luam de la capat? Limita maxima e moartea, dar pana acolo cat ne permitem sa visam?

Nu oferim niciun raspuns, ci doar va invitam intr-o cutie de celofan, rece, sterila in care un oarecare, aidoma noua, isi da seama ca nu are cui spune ce i se intampla. Ar vrea sa opreasca un tanar pe strada pentru a i se confesa fara a fi privit drept nebun. Nu il asculta nimeni.” Cristi Avram

Distributia: Ovidiu Ivan. Traducere: Diana Nechit

Suport artisti: 15 lei

Resurse
Video: 

Noaptea dinaintea padurilor, B.M. Koltes (teaser)

Noaptea dinaintea padurilor, B.M. Koltes (teaser)
Articol scris de Comunicat de presa | Lun, 25/05/2015 - 23:11
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa