eveniment
Data: 
31 Oct 2015 - 19:30
31 Oct 2015 - 21:30
1 Nov 2015 - 19:30
1 Nov 2015 - 21:30
Loc: 
Teatru Fix
stats
Adresa: 
Cuza Voda nr. 10 (subsol)

„My Friend” - Instalatie performativa experimentala

„My Friend” te provoaca sambata, 31 octombrie si duminica, 1 noiembrie incepand cu orele 19.30 si 21.30, sa participi la una dintre cele patru reprezentatii la Teatru FIX (str. Cuza Voda, Iasi) pentru a explora, intr-un spatiu atipic, un nou limbaj artistic, sustinut de noile tehnologii si mediul digital, care transforma o experienta virtuala intr-o experienta live. 

Ce este o instalatie performativ experimentala?

„My Friend” este mai mult decat un spectacol, este un mecanism in care performerii prezinta diferite etape ale unei povesti. Pornind de la ideea unui joc digital, spectatorii sunt invitati sa se conecteze prin intermediul propriului cont de Facebook pentru a decide in timp real cum va evolua traseul personajelor.

„My Friend” porneste de la o poveste despre cautare si regasire, cu si despre cei care s-au intrebat cel putin o data cine sunt si unde vor sa ajunga, care vor sa descopere noi perspective, care cred ca un om din sapte miliarde poate face diferenta si care sunt pregatiti sa porneasca intr-o calatorie-experiment catre noi orizonturi.

Cu o echipa interdisciplinara de peste 15 artisti, „My Friend” imbina elemente din artele spectacolului, dramaturgie contemporana, instalatii new media, muzica electronica, cultura urbana, sociologie si cercetare.

Proiectul este dezvoltat de Compania PunctArt in parteneriat cu Asociatia „Compania de Teatru Labirint” si finantat de Administratia Fondului Cultural National si de Uniunea Teatrala din Romania (UNITER).

PARTICIPA SI TU!

Pentru a participa reprezentatiile din Iasi trebuie sa completezi formularul disponibil pe www.punctart.ro si sa ai un profil personal de Facebook. Nu uita sa aduci cu tine un dispozitiv conectat la internet sau care permite conectarea la o retea Wi-Fi (smartphone, tableta etc.) pentru ca tu vei construi in timp real, conform unor reguli enuntate la inceputul evenimentului, alaturi de artisti, continutul performance-ului! Inscrierea se face exclusiv online, iar accesul la spectacole este gratuit si valabil doar in baza invitatiei primite pe mail. 

Pentru mai multe informatii puteti accesa: www.punctart.ro .  

Articol scris de Comunicat de presa | Mie, 28/10/2015 - 00:05
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa